Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το μακροσκελές κείμενο της Μαρίας Κορινθίου μετά την επίθεση που δέχτηκε

  24/07/2021 08:45
Το μακροσκελές κείμενο της Μαρίας Κορινθίου μετά την επίθεση που δέχτηκε

Το μακροσκελές κείμενο της Μαρίας Κορινθίου μετά την επίθεση που δέχτηκε

  24/07/2021 08:45

Στο στόχαστρο των social media βρέθηκε πρόσφατα η Μαρία Κορινθίου, μετά τα επιθετικά σχόλια που δέχτηκε κάτω από τη νέα της φωτογραφία στην οποία και πόζαρε δίπλα στην τοιχογραφία της Παναγίας. Η απάντηση στους διαδικτυακούς Ταλιμπάν που κρίνουν, επικρίνουν, κατακρίνουν με άρες μάρες και κατάρες...  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ωστόσο το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, με τους followers της ηθοποιού να εξακολουθούν να κατακρίνουν την επίμαχη φωτογραφία. Η Μαρία Κορινθίου θέλησε να δώσει ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό, κάνοντας νέα ανάρτηση με την επίσημη απάντησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντου στην Κορινθίου γιατί ανέβασε φωτογραφία δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο – απάντηση της Μαρίας Κορινθίου:

«Σε ένα κόσμο, σε μια περίοδο μεγάλης παγκόσμιας κρίσης για την ανθρωπότητα και βλέποντας την ψυχική κατάσταση όλων να κλονίζεται, σε μία περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη την αλληλεγγύη και την αγάπη, έρχεται μία φωτογραφία , άνευ σημασίας να «συνταράξει» την κοινή γνώμη. Ακούγεται τραβηγμένο; Ναι είναι, αλλά αν «κοιτάξεις» στο βάθος του, είναι δυστυχώς, η λυπηρή αλήθεια.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι δεν είναι αγιογραφία (δεν είναι διαβασμένη), δεν βρίσκεται σε ιερό, είναι η μορφή της καθολικής εικόνας της παναγίας(δεν κρατάει το βρέφος, δεν υπάρχουν σταυροί, στην καθολική εκκλησία δεν υπάρχουν επίσης εικόνες αλλά αγάλματα)αλλά στον υπέροχο χώρο.

Σε μια εποχή του #metoo, της υποτιθέμενης αλληλεγγύης, που καιρό βροντοφωνάζω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι υποκριτικό, έρχεται να με επιβεβαιώσει αυτή η φωτογραφία και την έκταση που πήρε, με μισογυνισμό και ανθρωποφαγία, όχι μόνο από θρησκευτικά ανίδεους αλλά και μέσα δημοσιογραφικά και κοινωνικής ενημέρωσης, εκμεταλλευόμενοι το «ανοιχτό μέτωπο», σιγοντάρουν στο παραλήρημα αυτό, με «επικίνδυνους» χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.

Λυπηρό, απογοητευτικό, να γνωρίζεις και να ζεις μία ανέλπιστη επίθεση προσβάλλοντας σε, απογυμνώνοντας σε, αντιμέτωπη στην κρίση του κάθε κριτή, επιτηδευμένου ή όχι, με την δικαιολογία είσαι δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να δέχεσαι τα σχόλια και την κριτική. Σας πληροφορώ λοιπόν, σε όλους εσάς τους «καλοπροαίρετους», ευσεβής συνανθρώπους και «ενημερωμένους», ότι δεν είναι εντάξει, αυτού του είδους κριτική, σχόλια, επίθεση, απαράδεκτη συμπεριφορά σε κανέναν είτε δημόσιο πρόσωπο είτε όχι. Δυστυχώς έχουμε μπερδέψει το να εκφέρουμε την γνώμη μας, με το να πετάμε χολή, κακιά, μισογυνισμό(γιατί κοιτάει έτσι; γιατί έχει μεγάλο στήθος; γιατί φαίνεται το δέρμα; γιατί είναι βαμμένη; Τι θέλει να μας πει; Πάλι θέλει να προκαλέσει; Δε βαρέθηκε;)».

3963480332085837 maria-1-1

3963480274051605 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας