Ο Harry ετοιμάζει βόμβα μεγατόνων για το Παλάτι - Οι αποκαλύψεις στη βιογραφία του

 

Αν και τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν την μικρή Λίλιμπετ-Νταϊάνα να βαφτίζεται στην Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μάλλον έχουν άλλα σχέδια για την κόρη τους. - Στο Ουίνσδορ η βάφτιση της μικρής Λίλιμπετ - Νταϊάνα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail», ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ θέλουν η βάφτιση της Λίλιμπετ - Νταϊάνα να μην διαφέρει καθόλου από αυτή του Άρτσι.

Συγκεκριμένα, έχουν σκοπό να βαφτίσουν την μικρή τους στο Κάστρο του Ουίνσδορ, ενώπιον της γιαγιάς της, Βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, οι πηγές αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Χάρι γνωστοποίησε την επιθυμία τους στην βασιλική οικογένεια, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Αγγλία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με αφορμή τα 60ά της γενέθλια.

 

 

Πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας επιβεβαίωσε την είδηση στην «DailyMail». «Ο Χάρι το είπε σε αρκετούς ανθρώπους πως θέλουν να βαφτίσουν την Λίλι στο Ουίνσδορ, όπως έγινε και με τον αδερφό της. Είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν», δήλωσε.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελικά η βάφτιση στην Αγγλία, θα είναι η πρώτη φορά για την Μέγκαν Μαρκλ που θα συναντήσει ξανά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφού εκείνη δεν παρεβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, λόγω της νεογέννητης κορούλας τους, αλλά ούτε και στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου λόγω της τότε προχωρημένης της εγκυμοσύνης.

Βέβαια, ακόμα και έτσι, η βάφτιση θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο, όπως ακριβώς συνέβη και με τον μικρό Άρτσι. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία τους να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του, στα οποία περιλαμβάνονται «βόμβες» για το Παλάτι και τη βασιλική οικογένεια.

Όπως έγινε τις τελευταίες ώρες γνωστό μέσα από ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Penguin Random House, το «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο, που θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του», θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022. Ο εν λόγω εκδοτικός οίκος κυκλοφόρησε και το παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, ήδη δίνεται μία πρόγευση από όσα πρόκειται να διαβάσουμε στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με την «Page Six»,. «Έχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε», αναφέρεται στο βιβλίο, το οποίο θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από την παιδική ηλικία του Χάρι, τη στρατιωτική του θητεία μέχρι και σήμερα που είναι σύζυγος και πατέρας.

Τα έσοδα από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega