Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Moυ έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο με μισούν... Ιωάννη είσαι σιχαμένος»

  19/07/2021 10:28
«Moυ έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο με μισούν... Ιωάννη είσαι σιχαμένος»

«Moυ έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο με μισούν... Ιωάννη είσαι σιχαμένος»

  19/07/2021 10:28

Για τα μηνύματα που δέχεται στα social media μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο περιοδικό «In Style» και την Κρίστελ Λιάκου. Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, οι άνθρωποι που του έλεγαν πόσο έκλαιγαν με την ερμηνεία του στο «Κόκκινο Ποτάμι», ήταν αυτοί που τον αποκαλούσαν σιχαμένο για το ρόλο του στην «Αγγελική».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι ξεχώρισες στον χαρακτήρα που υποδύθηκες φέτος στην «Αγγελική», πέρα από το γεγονός ότι ήταν κόντρα σε αυτόν που είχες στο «Κόκκινο Ποτάμι»;

Ακριβώς αυτό! Δεν θα μου έλεγε τίποτα ο χαρακτήρας που έπαιξα στην Αγγελική αν δεν είχε προηγηθεί ο χαρακτήρας στο Κόκκινο Ποτάμι. Οι χαρακτήρες για μένα έχουν αξία αν τους εξετάζεις συνολικά στην πορεία του ηθοποιού.

Κι αυτό το αντιλαμβάνεσαι και από την ψευτοκριτική που υπάρχει στα social media, από τον κόσμο που μου έστελνε αμέτρητα μηνύματα για το πόσο έκλαιγαν όλη μέρα με αυτό που έβλεπαν στο Κόκκινο Ποτάμι και οι ίδιοι άνθρωποι μετά μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο σιχαμένος είμαι και πόσο με μισούν.

Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορώ να έχω ως ηθοποιός κι έτσι θα προχωρήσω. Θα περιμένω λοιπόν τον επόμενο ρόλο μου στην τηλεόραση, που δεν θα θυμίζει ούτε τον Μίλτο ούτε τον Παύλο. Αλλιώς δεν θα επιστρέψω.

Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και μίσους στα social media δεν σε φέρουν σε δύσκολη θέση;

Όχι. Μου αρέσει η διάδραση και προσπαθώ να απαντώ και στα μηνύματα που μου στέλνουν, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να έχω social. Ωστόσο, ίσως επειδή δεν τα έχω πάρει στα σοβαρά, δεν έχω έρθει μέχρι ώρας σε δύσκολη θέση. Και, ξέρεις, έκαναν σελίδες ολόκληρες «Να πεθάνει ο Παύλος» ή μου έστελναν προσωπικά «Ιωάννη, είσαι σιχαμένος». Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ο στόχος μου αυτή τη χρονιά ήταν να με σιχαθούν και τα κατάφερα. 

3959223717891176 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ 2

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας