Αντώνης Ρέμος & Θάνος Πετρέλης ξεσπούν για τα μέτρα στη Μύκονο

 

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει τη Μύκονο προκειμένου να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις μιας και το νησί των ανέμων συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες. Το κλείσιμο επομένως του νησιού θα επιφέρει τεράστιες ζημιές στην οικονομία της χώρας αλλά και σε πολύ κόσμο που περίμενε τους καλοκαιρινούς μήνες για να δουλέψει.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αφορμή λοιπόν αυτή την εξέλιξη, ο Θάνος Πετρέλης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του και προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

«Eίστε για γέλια! Σοβαρευτείτε! Ανοίξαμε, δεχόμαστε τουρίστες κανονικά, ο κόσμος κανονίζει διακοπές, οι επιχειρήσεις ανοίξανε για να δουλέψουν επιτέλους αυτό το καλοκαίρι, λέτε στον κόσμο να εμβολιαστεί και όλα θα είναι κανονικά και ξαφνικά κλείνετε τη Μύκονο (και σίγουρα τις επόμενες ημέρες όλη την Ελλάδα).

Πείτε από την αρχή, είμαστε κλειστά και αυτό το καλοκαίρι! Να ξέρει ο κόσμος τι να κάνει. Ξεφτιλιζόμαστε και στο εξωτερικό όταν καλούμε κόσμο στη χώρα μας και μόλις φτάσουν τους κρατάμε κλεισμένους. Αξιοπρέπεια μηδέν» έγραψε ο Θάνος Πετρέλης. 

  

 

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τη Μύκονο, μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο γνωστός καλλιτέχνης ξέσπασε κατά των αποφάσεων που έχουν ληφθεί, μη κρύβοντας τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του. 

«Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στη Μύκονο. Είναι λυπηρό, ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, είναι δραματικό, είναι κρίμα. Λυπάμαι τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να βγαίνουν τέτοιες αποφάσεις, όποιο και αν είναι το πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, πρόσθεσε: «Ο κρατικός οργανισμός θα μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιες καταστάσεις. Δεν υπήρξε σωστός συντονισμός και θλίβομαι για αυτές τις αποφάσεις σε πολύ κρίσιμες στιγμές του καλοκαιριού και μάλιστα σε μια ναυαρχίδα του τουρισμού, όπως είναι η Μύκονος. Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε νιώθουμε ότι έχουμε κάνει το σωστό, τελικά, με τα μέτρα που ανακοινώνουν, δεν κάναμε το σωστό.

Δεν μπορείς να λες σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους ότι απαγορεύεται να σηκωθείς επάνω και απαγορεύεται να διασκεδάσεις. Ποιος ο λόγος τότε να εμβολιαστεί ο κόσμος; Όλα αυτά αποτρέπουν και τους τελευταίους δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο. Θεωρώ ότι εκεί είναι το λάθος που έχει γίνει. Για μένα θα έπρεπε να παρθούν πιο σοβαρές αποφάσεις.

Πιστεύω ότι παρέδωσαν τα κλειδιά στους γιατρούς, γιατί εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις… Θεωρώ ότι κάπου χάθηκε το μέτρο και ο σχεδιασμός. Προς το παρόν πιστεύω ότι πετύχαμε την ανοησία της αγέλης όχι την ανοσία. Εμβολιαστήκαμε αλλά δεν είμαστε ασφαλείς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν