Οι πρώτες απαντήσεις Ευριπίδου - Αλεξάνδρου στην είδηση χωρισμoύ τους

 

 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου τοποθετήθηκαν μετά την είδηση του χωρισμού τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Μετά την είδηση του χωρισμού του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της Κωσταντίνας Ευριπίδου, το μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, στο περιοδικό «Down town» με τίτλο «είμαι καλά προχωρώ» και στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους.

Για πρώτη φορά απάντησε, στην ερώτηση: Aν έχει διαβάσει τις ειδήσεις που αφορούν την σχέση της με το Νεκτάριο Αλεξάνδρου και τον χωρισμό της. Δείτε πως τοποθετήθηκε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφτασε η ώρα να χωρίσουν Ευριπίδου & Αλεξάνδρου - Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;

 

Παρακολουθώντας το τελευταίο διάστημα τις αναρτήσεις σου στα σόσιαλ, η εικόνα που μου δημιουργείται είναι ότι το φετινό καλοκαίρι σε βρίσκει αρκετά ανανεωμένη…

Πράγματι αυτό συμβαίνει και η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλη ανάγκη την επιστροφή στην «κανονικότητα», στο πλαίσιο, βέβαια, που μου το επιτρέπουν τόσο οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, όσο και η κατάσταση που εξακολουθούμε να βιώνουμε όλοι μας με την πανδημία. Νιώθω σε μεγάλο βαθμό καλά μέσα μου, διότι εμβολιάστηκα τόσο εγώ όσο και οι γονείς μου, για τους οποίους ανησυχούσα ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα. Μόλις ολοκληρώθηκε το εμβολιαστικό μου πρόγραμμα άρχισα και εγώ με τη σειρά μου να νιώθω ότι κάνω ένα βήμα μπροστά στο να ξεκινήσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί η περασμένη χρονιά μάς έφερε όλους μας αντιμέτωπους με καταστάσεις, όχι μόνο πρωτόγνωρες αλλά και δύσκολες, τόσο στα θέματα που είχαν να κάνουν με την υγεία μας, όσο και στις ψυχολογικές συνέπειες που βιώναμε λόγω του εγκλεισμού.

Εσύ πώς είχες βιώσει τη συγκεκριμένη περίοδο;

Εξαιρετικά δύσκολα. Μετά από μια εγκυμοσύνη, μετά από μια περίοδο θηλασμού σχεδόν εννιά μηνών, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού και μετά από τόσες αλλαγές, έντονα συναισθήματα και κακή διάθεση λόγω των ορμονών αλλά και της κατάστασης που επικρατούσε γύρω μας, ένιωθα σαν να γκρεμιζόταν μέσα μου όλος ο κόσμος. Αν δεν ερχόταν η γέννηση του Νικόλα μου τον περασμένο Μάιο, που με γέμισε με χαρά, θα έλεγα πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Ήταν πάρα πολλά τα σκαμπανεβάσματα που έζησα και ορμονικά και επαγγελματικά και συναισθηματικά, που με έριξαν ψυχολογικά σε τέτοιο βαθμό, που άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Άρχισα να με παραμελώ. Με το που σταμάτησε ο θηλασμός και οι ορμόνες μου ξεκίνησαν να επανέρχονται στα κανονικά τους επίπεδα, άρχισα και εγώ σιγά-σιγά να με βρίσκω ξανά. Κατάλαβα ότι πρέπει να επενδύσω λίγο χρόνο και για μένα. Να γίνω καλά, γιατί και τα παιδιά μου με χρειάζονται καλά. 

Η προσωπική σου ζωή, παρόλα αυτά, δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο. Φαντάζομαι έχεις δει και έχεις διαβάσει τις ειδήσεις που αφορούν τη σχέση σου με τον Νεκτάριο…

Για μένα δεν έχει καμιά σημασία το να λεχθεί ή να γραφτεί κάτι που να αφορά εμένα, διότι όπως λειτουργούσα από την αρχή της καριέρας μου, έτσι και σήμερα, δεν νιώθω ότι οφείλω είτε να απαντήσω είτε να δικαιολογηθώ είτε να επεξηγήσω κάτι που γράφεται για μένα. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, η μεταχείριση που έχω δεχτεί τόσα χρόνια από τους συναδέλφους των media ήταν πάντα με μεγάλο σεβασμό και προς εμένα αλλά και προς την οικογένεια μου 

 

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και αυτός με την σειρά του, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έστειλε τα δικό του μηνύματα! 

«Όταν ωριμάζεις συνειδητοποιείς ότι η σιωπή είναι πιο ισχυρή από το να αποδείξεις κάτι»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»