«Δέχθηκα υβριστικά σχόλια πως είμαι αντίχριστος και σατανιστής»

 

 

 

«Μαζεύτηκαν διάφοροι σκληροπυρηνικοί, θερμοκέφαλοι Χριστιανοί εντός εισαγωγικών...» Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης για τα πυρά που είχε δεχθεί και απαντά για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Γιώργο Κιμούλη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Καλοκαίρι Not» στο OPEN με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μπαμπούλες» που ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλέον άβολη θεατρική του στιγμή.

Τότε που η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε δέχθηκε, κυριολεκτικά, πυρά από ορισμένους θερμοκέφαλους που βάλθηκαν να την «κατεβάσουν».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν είχα κάνει μια παράσταση στη Θεσσαλονίκη, την «Ώρα του Διαβόλου» του Φερνάντο Πεσσόα, δέχθηκα υβριστικά σχόλια πως είμαι αντίχριστος, σατανιστής και διάφορα άλλα πράγματα. Εξαιτίας του… τίτλου του έργου»!

«Μαζεύτηκαν κιόλας διάφοροι σκληροπυρηνικοί, θερμοκέφαλοι Χριστιανοί εντός εισαγωγικών. Δεν νομίζω ότι ήταν Χριστιανοί αυτοί αλλά κάτι άλλο, οι οποίοι προσπάθησαν να ματαιώσουν την παράσταση» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Ασχολήθηκα τότε στο επίπεδο να διαφυλάξουμε την παράσταση μας».

«Με σχόλια όμως στα social media, αν κάποιος μου λέει ότι θα με σκοτώσει ή θα μου κόψει το χέρι ή την γλώσσα για να μην ξαναμιλήσω, όχι δεν θα ασχοληθώ» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρανιώτης. 

Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα, με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού, τον ρώτησε και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Για εμένα το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο. Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι απαιτητικός. Ένας άνθρωπος ο οποίος σε υποβάλει σε μια διαδικασία αναζήτησης στο ρόλο, αναζήτησης στον εαυτό σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως επιπλέον από αυτές που χρειάζεται», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είπε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί να σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις σαν υλικό μέσα σου. Οπότε, μάλλον σε παρασύρει σε ένα ταξίδι το οποίο είναι πάρα πολύ απαιτητικό».

«Εμένα η δυσκολία μου είναι να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους, όχι εκκεντρικούς, όχι απαραίτητα αυτούς που σου βάζουν εμπόδια, αλλά αυτούς που σου στήνουν κάποια εμπόδια που ξέρεις ότι θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega