Δριμεία επίθεση Πετράκου σε Λιάγκα: «Πληρώνεστε εκατομμύρια για να επηρεάζετε..»

 

 

«Δεν είναι τρέλα; Ούτε μανία; Δεν είναι παραλογισμός;» Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά με νέα κόντρα κατά Γιώργου Λιάγκα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο τελευταίος φανερά ενοχλημένος από τον συγκεκριμένο σχολιασμό στην εκπομπή «Πρωινό» τις προηγούμενες μέρες, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα από ανάρτησή του στα social media, κατά την οποία... στολίζει κανονικά τον Γιώργο Λιάγκα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι αποχαιρέτησαν οι ελληνικές εκπομπές τους τηλεθεατές - Kαλό Σεπτέμβρη και αν - Παπαδάκης, Μπάρκα,  Τσιμτσιλή, Στεφανίδου, Παπαγεωργίου, Λιάγκας - Σκορδά

 

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» για τις απόψεις του τραγουδοποιού, ο Γρηγόρης Πετράκος προκαλεί στην ανάρτησή του τον Γιώργο Λιάγκα να τον καλέσει στην εκπομπή του για μια τετ-α-τετ συνέντευξη, αν και άτοπο πλέον εφόσον η πρωινή εκπομπή έριξε χθες τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν. «Πληρώνεστε εκατομμύρια για να επηρεάζετε κόσμο κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας» αναφέρει στο μήνυμά του, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας «έχει βγάλει αφρούς».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον παρουσιαστή (σ.σ. τον οποίο μάλιστα λανθασμένα αποκαλεί Λιάγκο και όχι Λιάγκα), έγραψε στην ανάρτησή του για εκείνον:

Αναλυτικότερα το post του Γρηγόρη Πετράκου: «Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω. Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου.

Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει… Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;; “Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”…. Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά…;;; Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας… Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματα μας!!!

Αυτή είναι η διαφορά μας… Γι αυτό βγάζετε αφρούς… Καλό Σαββατοκυριακο!». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου