Συγκλονίζει η σύζυγος και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ για την δολοφονία του

 

«Κι εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Εκεί κόπηκε η ζωή μας στη μέση. Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η σύζυγός του Στάθα και ο γιος του Δημήτρης, τον περίμεναν στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η εξομολόγησή της για όσα βίωσε εκείνο το… μαύρο μεσημέρι, συγκλονίζει…

«Στη 01:49 το τελευταίο του τηλεφώνημα, όπου μου είπε «πού σας βρίσκω;» γιατί είχαμε ένα μικρό θεματάκι με τον Δημήτρη μας και του είπα «σπίτι». Και μου λέει «Ωραία. Πεινάω, έχουμε κάτι να φάω;» Είχαμε το αγαπημένο του φαγητό, κοκκινιστό με ρυζάκι, του λέω, γιατί αυτός ήθελε με πατάτες τηγανητές. Βλέπαμε με τον Δημήτρη την τελετή του Φίλιππου και ο Δημήτρης έκανε χιούμορ «Κρίμα δεν πρόλαβε τα 100».  Χτύπησε το τηλέφωνο της συγκατοίκου και μου λέει: «Καλά, δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα; Εδώ πιο κάτω έχουν πέσει πυροβολισμοί, έχουν έρθει ασθενοφόρα, περιπολικά. Κοροϊδεύοντάς με γιατί εγώ ήμουν πάντα πιο κλειστή, σπίτι μου. Η ίδια είχε βγει να βγάλει φωτογραφίες για να το δώσει αποκλειστικό στο Γιώργο.

Όταν είπε αυτό της είπα «κλείσε», ανοίγω την μπαλκονόπορτα, κοιτάζω κάτω από το σπίτι υπήρχε χώρος για να παρκάρει ο Γιώργος και κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο. Δεν έλεγε ούτε η κλήση σας προωθείται, ήταν νεκρό. Του είπα «Δημήτρη, μάς χτυπήσαν τον μπαμπά». Έβαλα ένα ζευγάρι παπούτσια και κατέβηκα κάτω. Στα 10 μέτρα από το σπίτι είδα το αυτοκίνητο που ήταν στο σημείο που έγινε η εγκληματική ενέργεια και προχωρώντας είδα τον Γιώργο μου πεσμένο κάτω κι ένα ρυάκι αίματος να τρέχει προς το σπίτι μας.

Στην αρχή ρωτούσα τους αστυνομικούς που ήταν εκεί αν ζει, αλλά συνειδητοποίησα ότι όπως ήμουν εγώ το σώμα του Γιώργου ήταν αριστερά και το ασθενοφόρο δεξιά από την άλλη πλευρά στο παρκάκι με ανοιγμένες τις πόρτες, είπα «Δε ζει. Τι βλακείες λέω; Δε ζει».

Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο την αδερφή μου και πήρα τη μαμά μας, η οποία ήταν χαρούμενη. Μου λέει «Έλα παιδί μου τι κάνετε;» και της είπα «Όλα καλά μαμά, τη Γιούλα ήθελα». Πήρα τη Γιούλα και της είπα «Κράτα ψυχραιμία, πάρε τον Νίκο να γυρίσει σπίτι να κρατήσει το παιδί. Σκότωσαν τον Γιώργο». Πήρα τη θεία μου και της είπα «Κάθισε να σου πω κάτι. Έχουν σκοτώσει τον Γιώργο. Πες στον Δημήτρη και τον Στάθη να ανέβουν να το πουν στη μαμά, να την ετοιμάσουν και να την φέρουν στην Αθήνα».

Στη συνέχεια πήρα τον παιδικό του φίλο τον Γρηγόρη, ο οποίος μένει στο χωριό και του λέω ‘Γρηγόρη μου σκότωσαν τον Γιώργο και θέλω να πας να το πεις στη μαμά του». Μου ήταν αδιανόητο να πάρω τη μαμά του Γιώργου τηλέφωνο. Τι να της πω τηλεφωνικά; ότι σκοτώσανε το παιδί σου;

Ο Δημήτρης ήταν εμβρόντητος και του είπα «Ψυχραιμία. Μείναμε οι δυο μας. Ο μπαμπάς έφυγε». Κι εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Εκεί κόπηκε η ζωή μας στη μέση. Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση. Δεν θα μπορέσω πάλι να μιλήσω στον Γιώργο μου. Δεν θα μπορέσει να μου μιλήσει, δεν θα μπορέσει να με αγκαλιάσει, δεν θα μπορέσει να μου πει μην ανησυχείς εγώ είμαι εδώ. Πολύ περισσότερο στο παιδί μας, όπου ήταν ένας υπέροχος πατέρας.

Ο Γιώργος έφυγε πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβε να νιώσει ότι μας αφήνει πίσω του, γιατί πραγματικά μάς λάτρευε. Εάν τολμούσε κανείς να πει κακή κουβέντα για έμενα ή τον Δημήτρη, τον έβρισκε απέναντί του. Έφυγε με ψηλά το κεφάλι, μέσα σε 25 δεύτερα.

Πιστεύω οι άνθρωποι που το παρήγγειλαν και αυτοί που το εκτέλεσαν να το έχουν μετανιώσει. Είμαι σίγουρη. Γιατί δεν άξιζε κάτι τέτοιο, δεν είχε πειράξει ανθρώπους».

Με αφορμή και τη συμπλήρωση 3 μηνών από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, η μητέρα του προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Θέλω να κοιτάξω κατάματα τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του παιδιού μου και να τον ρωτήσω, «γιατί..; τί σου έκανε και του έκοψες το νήμα της ζωής..;”», δήλωσε με πόνο ψυχής η κυρία Παναγιώτα στο ησυχαστήριο, που ήταν και το καταφύγιο του Γιώργου της, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο.

”Το παιδί μου είχε σε όλη του τη ζωή πείσμα, πάθος για τη δουλειά του – από τριών ετών μέχρι το τέλος με το άδικο φευγιό του. Ο Δημήτρης μου είναι η συνέχεια του πατέρα του… Βλέπω εκείνον μέσα από τα δικά του μάτια», τόνισε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»