Έφτασε η ώρα να χωρίσουν Ευριπίδου & Αλεξάνδρου - Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;

 

Oι φήμες χωρισμού υπήρξαν εδώ και μήνες - Το πρώτο μήνυμα της Κωσταντίνας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Oι φήμες χωρισμού για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, κυκλοφορούν εδώ και δύο μήνες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ωστόσο κανείς από τους δύο πρωταγωνιστές, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον χωρισμό.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνα Ευριπίδου παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2014 και από τότε απέκτησαν δύο παιδάκια.

​Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μετά από εφτά χρόνια έγγαμου βίου, επέλεξαν να χωρίσουν τους δρόμους τους ως ζευγάρι αλλά να παραμείνουν αγαπημένoι γονείς για τα παιδιά τους. 

 

Η ίδια σε σημερινό της story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έγραψε: «ένιωθα σαν να γκρεμιζόταν μέσα μου ο κόσμος όλος» όταν ανάρτησε την συνέντευξη της στον περιοδικό «Down town» με τίτλο «είμαι καλά προχωρώ»

 

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της στο περιοδικό «Down town» που κυκλοφορεί την Κυριακή και τα όσα είπε στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους:

Παρακολουθώντας το τελευταίο διάστημα τις αναρτήσεις σου στα σόσιαλ, η εικόνα που μου δημιουργείται είναι ότι το φετινό καλοκαίρι σε βρίσκει αρκετά ανανεωμένη…

Πράγματι αυτό συμβαίνει και η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλη ανάγκη την επιστροφή στην «κανονικότητα», στο πλαίσιο, βέβαια, που μου το επιτρέπουν τόσο οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, όσο και η κατάσταση που εξακολουθούμε να βιώνουμε όλοι μας με την πανδημία. Νιώθω σε μεγάλο βαθμό καλά μέσα μου, διότι εμβολιάστηκα τόσο εγώ όσο και οι γονείς μου, για τους οποίους ανησυχούσα ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα. Μόλις ολοκληρώθηκε το εμβολιαστικό μου πρόγραμμα άρχισα και εγώ με τη σειρά μου να νιώθω ότι κάνω ένα βήμα μπροστά στο να ξεκινήσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί η περασμένη χρονιά μάς έφερε όλους μας αντιμέτωπους με καταστάσεις, όχι μόνο πρωτόγνωρες αλλά και δύσκολες, τόσο στα θέματα που είχαν να κάνουν με την υγεία μας, όσο και στις ψυχολογικές συνέπειες που βιώναμε λόγω του εγκλεισμού.

Εσύ πώς είχες βιώσει τη συγκεκριμένη περίοδο;

Εξαιρετικά δύσκολα. Μετά από μια εγκυμοσύνη, μετά από μια περίοδο θηλασμού σχεδόν εννιά μηνών, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού και μετά από τόσες αλλαγές, έντονα συναισθήματα και κακή διάθεση λόγω των ορμονών αλλά και της κατάστασης που επικρατούσε γύρω μας, ένιωθα σαν να γκρεμιζόταν μέσα μου όλος ο κόσμος. Αν δεν ερχόταν η γέννηση του Νικόλα μου τον περασμένο Μάιο, που με γέμισε με χαρά, θα έλεγα πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Ήταν πάρα πολλά τα σκαμπανεβάσματα που έζησα και ορμονικά και επαγγελματικά και συναισθηματικά, που με έριξαν ψυχολογικά σε τέτοιο βαθμό, που άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Άρχισα να με παραμελώ. Με το που σταμάτησε ο θηλασμός και οι ορμόνες μου ξεκίνησαν να επανέρχονται στα κανονικά τους επίπεδα, άρχισα και εγώ σιγά-σιγά να με βρίσκω ξανά. Κατάλαβα ότι πρέπει να επενδύσω λίγο χρόνο και για μένα. Να γίνω καλά, γιατί και τα παιδιά μου με χρειάζονται καλά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»