Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αποκαλυπτικός ο Γκλέτσος! «Την θέλω και την έχω. Βεβαίως και υπάρχει σύντροφος»

  08/07/2021 08:40
Αποκαλυπτικός ο Γκλέτσος! «Την θέλω και την έχω. Βεβαίως και υπάρχει σύντροφος»

Αποκαλυπτικός ο Γκλέτσος! «Την θέλω και την έχω. Βεβαίως και υπάρχει σύντροφος»

  08/07/2021 08:40

Αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή του για το… «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη», χόρεψε ένα τσάμικο και έκανε και μια αποκάλυψη του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι μόνος αυτή την περίοδο.

«Δεν έχω απωθημένο έναν γάμο. Στα 55 έχω κόρη της παντρειάς, τι να παντρευτώ εγώ; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε προκαλώντας τα επιφωνήματα των παρευρισκόμενων: «Συντροφικότητα βεβαίως. Την θέλω και την έχω. Βεβαίως και υπάρχει σύντροφος».

«Τι ήταν αυτό τώρα; Μέχρι τρεις είναι δεσμός. Τι να κάνω, δεν έχει και γιο…», σχολίασε έκπληκτη μεν, με χιούμορ δε, η Δανάη Μπάρκα.

Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή του για το… «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

«Όταν έλεγα ότι η δήλωσή μου είναι ιερή, αυτό εννοούσα και γι’ αυτό το έκανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος θέλει να ειρωνευτεί, να το χλευάσει ή να κάνει πλάκα, καλώς να ορίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας τόνισε: «Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την απασχόλησή του με τη γη, τις αλλαγές στην κοινωνία, αλλά και τις... κακές κριτικές που έχει δεχτεί.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι αγρότης. Αγρότης γεννήθηκα και αγρότης θα πεθάνω. Κάνω και άλλα πράγματα, όπως είναι η ηθοποιία και η τοπική αυτοδιοίκηση. Εμένα οι ρίζες μου ήταν στην Στυλίδα. Έκανα μία παρένθεση και επέστρεψα. Βασανίστηκα πολύ όσο ήμουν σε αυτή την παρένθεση. Με κούρασαν οι πολλές ώρες δουλειάς και οι ρυθμοί της πρωτεύουσας. Στα 42 μου δεν άντεξα και γύρισα στη Στυλίδα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Απόστολος Γκλέτσος θεωρεί πως μάλλον τον βοήθησε η εξωτερική του εμφάνιση στην καριέρα του. «Όχι η ομορφιά, αλλά το φιζίκ μου», τόνισε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι πολύ αισιόδοξος και βλέπει αλλαγές στην κοινωνία, οι οποίες αφορούν τη νεότερη γενιά.

«Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι».

«Πάντα υπάρχει το κακό, το λάθος. Είναι λίγο, αλλά κάνει πολύ θόρυβο και πουλάει. Οι δημοσιογράφοι θα βρουν το κακό να το φωτίσουν και να γίνει ντόρος, να γίνει θέμα συζήτησης. Δεν σημαίνει ότι αυτό μας καθορίζει. Είναι λίγο κλειδαρότρυπα», είπε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, μοιράστηκε και τη… βιτριολική κριτική που δέχτηκε από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, όταν έπαιζε στο θέατρο με την παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα».

«Δεν πήρα ποτέ μου καλή κριτική στο θέατρο. Έρχεται ο Γεωργουσόπουλος και βλέπει το έργο «Ψηλά από τη Γέφυρα». Γράφει διθυράμβους για την παράσταση και με αφήνει τελευταίο και γράφει τα εξής: ‘Ο Απόστολος Γκλέτσος, εάν και προσπάθησε πολύ, δεν κατάφερε να καταστρέψει την παράσταση’. Με το συγκεκριμένο γέλασα πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας