Ξεσπά από το νοσοκομείο για τα υβριστικά μηνύματα από αρνητές κορωνοϊού

 

 

Για τρίτη μέρα στο νοσοκομείο με πνευμονία η Χριστίνα κεφάλα - «Να μάθουν να σέβονται τις γυναίκες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Χριστίνα Κεφαλά απουσίαζε από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης διαγνώστηκε με πνευμονία, συνεπώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι δύσκολα για εκείνη. 

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά στα social media.  

 

 

Η 28χρονη καλλονή αποκάλυψε ότι της χορηγήθηκε ειδική αγωγή για τον κορωνοϊό, με συνέπεια να αναγκαστεί να νοσηλευτεί για τουλάχιστον πέντε μέρες ακόμη.

«Είμαι δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο. Είναι στο πρώτο στάδιο η πνευμονία, την προλάβαμε. Απλά είναι εξουθενωμένος ο οργανισμός από τον υψηλό πυρετό από τον Covid-19 και το γύρισε σε πνευμονία. Είχα χαμηλό οξυγόνο. Σήμερα μου χορήγησαν μια αγωγή του κορωνοϊού που μου είπαν ότι είναι για πέντε ημέρες. Οπότε θεωρώ ότι το πενθήμερο θα το φάω εδώ μέσα… Αλλά για καλό είναι γιατί τόσες ημέρες μόνη στο σπίτι δεν την πάλευα.

Δεν έχω ιδέα που το κόλλησα. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν Πέμπτη – Παρασκευή. Άρχισα να έχω δέκατα. Κάναμε το μοριακό τεστ πριν τον Ημιτελικό του Survivor και το Σάββατο βγήκε θετικό» σημείωσε η Χριστίνα Κεφαλά.

Παρά την κατάσταση της υγείας της, η Χριστίνα Κεφαλά επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media, παροτρύνοντάς τους να κάνουν όσο πιο άμεσα γίνεται το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως παραδέχτηκε, η ίδια φοβόταν πολύ να εμβολιαστεί, όμως τώρα μετάνιωσε που δεν το έκανε. 

 Μετά τη δημόσια εξομολόγηση στο Instagram, ένας από τους followers της απάντησε στις αναρτήσεις της, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του με τα λεγόμενά της. Κρατώντας μια επιθετική στάση, ο άγνωστος άνδρας τα έβαλε με την Χριστίνα Κεφαλά. Εκείνη, μη χάνοντας το χαμόγελο και την καλή διάθεσή της, έγραψε:

«Σας παρακαλώ μια αναφορά όλοι. Πρώτον, να μάθουν να σέβονται και πόσο μάλλον τις γυναίκες, δεύτερον, ας επισκεφτούν τους δικούς τους γιατρούς για τα ψυχολογικά τους, τρίτον είναι δική μου γνώμη, στο προφίλ μου και κάνω ό,τι θέλω, τέταρτον, όποια βγαίνει με μαγιό στο Instagram, από πότε θεωρείται βίζιτα το 2021; Πέμπτον, πραγματικά μαγκιά μου, που κάθομαι λέω τη γνώμη μου, έστω και στην κατάσταση που είμαι.

Κλαίω, αλήθεια! Πόσο κακός είναι ο κόσμος; Και ναι, έχω περάσει και H1N1 και νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες παράλυτη. Άντε, τα φιλάκια μας…».

  

 

Μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Τρίτης, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την μάχη που καλείται τώρα να δώσει με τον κορωνοϊό.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουνα θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα υψηλό πυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ, ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι… έχω δέκατα άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό», δήλωσε.

Η ίδια μετά την περιπέτεια της θα πει πως ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη ασπίδα και κάνοντας την αυτοκριτική της υποστηρίζει πως ήταν λάθος ότι το αμελούσε. «Και που φοβόμουνα για να το κάνω το εμβόλιο, τελικά καλύτερα να το κάνουμε, γιατί εντάξει είναι πολύ δύσκολο τελικά να τον περνάς τον κορωνοϊό. Κι εγώ στην αρχή έλεγα φοβάμαι τώρα πώς να το κάνω το εμβόλιο και ποιο εμβόλιο να κάνουμε, αλλά τελικά ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Καλύτερα να το κάνουμε παρά να περνάμε αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αμα το περάσεις σε βαριά μορφή, καταρρέει ο οργανισμός, δηλαδή εγώ ένιωσα το σώμα μου… τα κόκκαλά μου… υπέφερα δηλαδή στον πόνο γενικά και στον πυρετό, οπότε καλό νομίζω είναι να μην το… ειδικά σε μεγάλες ηλικίες να σου γίνει κιόλας και πνευμονία θα είναι το χειρότερο» πρόσθεσε.

«Ας προτρέψουμε κάτι όσο μπορούμε αν είναι θα είναι για καλό έτσι και αλλιώς και οι γιατροί εδώ λένε είναι υπέρ του εμβολίου. Λογικά είναι για καλό το εμβόλιο τελικά. Εντάξει και εγώ το φοβόμουνα να το κάνω αλλά έπρεπε να έχει γίνει για να αποτρέψω και αυτό. Γιατί τώρα είναι ταλαιπωρία του οργανισμού μου. Είναι η κόπωση, κόβεται το σώμα σου δε μπορείς να κουνηθείς τίποτα… είναι… Πονάνε τα κόκκαλα, πονάνε οι μύες, πονάνε όλα… το κεφάλι από τον πυρετό», είπε και πρόσθεσε ότι στενοχωρήθηκε που έχασε τον τελικό του Survivor.

Η Χριστίνα Κεφάλα τώρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου θα ξεκινήσει μία νέα μάχη για να πειστούν οι φίλοι της και όσοι την ακολουθούν να εμβολιαστούν για να πάρουν την ζωή τους πίσω. Ελπίδα της είναι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της που την έχει καταβάλει και την κάνει να υποφέρει.

Στόχος της θα πει είναι από την νέα περιπέτεια να βγει πιο δυνατή όμως όσοι την ακούν δεν χρειάζεται να μπουν στην ίδια ταλαιπωρία, αφού το εμβόλιο μπορεί να τους θωρακίσει.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς