«O Bill Cosby είναι ένας μοχθηρός βιαστής που ζει στην ντροπή»

 

 

O Mickey Rourke ξεπσαθωσε εναντιον του Bill Cosby:  «Πήγε να βιάσει πρώην μου... Ελπίζω να πέσει και να σπάσει τον λαιμό του»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά την είδηση ότι ο Μπιλ Κόσμπι αφέθηκε ελεύθερος, έχοντας εκτίσει στη φυλακή λιγότερα από τα 3-10 χρόνια που του είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για σεξουαλική επίθεση, ο Μίκι Ρουρκ εξέφρασε την αγανάκτησή του με μια εκτενή ανάρτηση στο Instagram για τον 83χρονο κωμικό. 

Στο οργισμένο ποστ του ο πρωταγωνιστής του «Δαιμονισμένου Αγγέλου» αναφέρεται με πολύ σκληρά λόγια στον Κόσμπι αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Κάποτε ήταν πλούσιος και διάσημος αλλά πλέον είναι μονάχα ένας ντροπιασμένος βιαστής. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι κάποιος που είναι ικανός για τόσο φρικτές πράξεις εις βάρος τόσων γυναικών μπορεί να αισθανθεί ενσυναίσθηση, τύψεις ή ντροπή». Ο 68χρονος σταρ του Χόλιγουντ χαρακτήρισε επιπλέον τον Κόσμπι «πολύ μοχθηρό» και εξέφρασε την ευχή τώρα που αφέθηκε ελεύθερος «να πέσει και να τσακιστεί καθώς κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του και να σπάσει τον λαιμό του».

Ο Μίκι Ρουρκ αναφέρει στην ανάρτησή του ότι δυο μέτρα και δύο σταθμά στις ΗΠΑ όσον αφορά στη νομική αντιμετώπιση των πλούσιων και ισχυρών και των υπόλοιπων πολιτών. Ο ηθοποιός μοιράζεται επιπλέον με τους followers του μια συγκλονιστική ιστορία που του αφηγήθηκε μια πρώην του και αφορά τον 83χρονο Κόσμπι.

Όπως αναφέρει ο σταρ της ταινίας «Ο Παλαιστής», πριν από 20 χρόνια έβγαινε με μία νεαρή κοπέλα, που τότε είχε κλείσει τα 19. Μια νύχτα που έμεινε σπίτι του ξύπνησε ακούγοντάς την να κλαίει με λυγμούς. Όταν την ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνη αρχικά αρνήθηκε να του πει. Μετά από επίμονες ερωτήσεις του συντρόφου της, ο οποίος είχε μείνει άναυδος βλέποντας σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν, η νεαρή αποκάλυψε τελικά στον Ρουρκ τι της είχε συμβεί.

Η 19χρονη, που ήταν μοντέλο στο επάγγελμα, εργαζόταν εκείνο το διάστημα στο Elite Model Agency, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρακτορεία της εποχής. Μέσω του πρακτορείου η κοπέλα είχε παρευρεθεί, μαζί με άλλες συναδέλφους της, σε ένα event με διάσημους. Εκεί γνώρισε τον Κόσμπι, μια γνωριμία που θα είχε άκρως αρνητική εξέλιξη, σύμφωνα με όσα εξιστόρησε το μοντέλο στον εραστή της.

Όπως γράφει ο Ρουρκ, η 19χρονη μίλησε στον Κόσμπι για το όνειρό της να γίνει ηθοποιός και το σχέδιό της να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής. Ο σταρ του «The Cosby Show» προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της, με την προϋπόθεση ότι θα αντάλλαζαν τηλέφωνα και μία μέρα θα πηγαινε σπίτι του για να φάνε παρέα με τη σύζυγό του και να συζητήσουν τα βήματα για να ξεκινήσει τη νέα της καριέρα.

Σύμφωνα με την αφήγηση του Ρουρκ, μερικές μέρες αργότερα η κοπέλα πήγε στο σπίτι του Κόσμπι. Όταν της άνοιξε την πόρτα και την οδήγησε στο καθιστικό, της αποκάλυψε ότι η γυναίκα του τελικά δεν ήταν σπίτι. Στη συνέχεια κάθισαν μαζί στο τραπέζι και άρχισαν να τρώνε και να συζητάνε. Αν και αρχικά η κοπέλα αρνήθηκε την πρόταση του ηλικιωμένου κωμικού να πιουν λίγο κρασί, τελικά μετά από πίεση του Κόσμπι δέχθηκε να πιει ένα ποτήρι, προκειμένου να «κάνουν πρόποση για την μελλοντική της καριέρα». Ο Κόσμπι συνέχιζε να ενθαρρύνει την 19χρονη να πιει κι άλλο. Περίπου 15 λεπτά αργότερα, άρχισε να αισθάνεται ζαλισμένη και τρομαγμένη γιατί «δεν ένιωθε ο εαυτός της». Όταν του είπε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν νιώθει καλά, εκείνος έπιασε το χέρι της και την τράβηξε, λέγοντάς της ότι όλα θα πηγαιναν καλά, και ότι πρέπει να μείνει εκεί.

Στη συνέχεια, και ενώ ο πανικός της κοπέλας μεγάλωνε, ο Κόσμπι άρχισε να της γραπώνει το στήθος, γράφει ο Ρουρκ. Η κοπέλα σηκώθηκε τρεκλίζοντας να φύγει αλλά εκείνος την έπιασε από τη μέση και την έριξε κάτω. Η κοπέλα τον ρωτούσε κλαίγοντας «τι πας να μου κάνεις» και εκείνος της απάντησε χαμογελώντας «έλα τώρα, θα σου αρέσει». Μετά από μια σύντομη πάλη στο πάτωμα, η ζαλισμένη κοπέλα κατάφερε με κάποιον τρόπο να απωθήσει τον Κόσμπι και να τρέξει μέχρι το αυτοκίνητό της.

Ο Μίκι Ρουρκ επικοινώνησε με την πρώην του πριν από τρία χρόνια, όταν δεκάδες γυναίκες κατήγγειλαν δημόσια τις επιθέσεις που δέχτηκαν από τον Κόσμπι, και θυμήθηκε την ιστορία της αυτήν την εβδομάδα, όταν έγινε γνωστό ότι το δικαστήριο ανέτρεψε την προηγούμενη καταδικαστική απόφαση εις βάρος του 83χρονου, που πλέον απολαμβάνει την ελευθερία του.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»