Συγκλονίζει ο Θάνος Τοκάκης: «Ο αδερφός μου έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο»

 

 

Βίκυ Παπαδοπούλου – Θάνος Τοκάκης: Η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη και η εξομολόγηση για τον γάμο τους  «Έτσι πέρασα τον κορωνοϊό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» έδωσαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης.  

 Το αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Πάτμο έκανε μια εξομολόγηση για τον γάμο του.

«Η Βίκυ είναι οικογένειά μου. Αυτό που λες ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλο, ισχύει», είπε αρχικά ο Θάνος Τοκάκης.

«Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του ήταν κύριος του εαυτού του. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελε να φορέσει νυφικό. Στον γάμο μας δεν έβαλα νυφικό, ένα φουστανάκι έβαλα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Βίκυ Παπαδοπούλου.

«Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο», συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης.

Όσον αφορά τον ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί, η Βίκυ Παπαδοπούλου είπε: «Νομίζω αν έρθει παιδάκι ξέρουμε πολύ καλά ποια θα είναι η φάση. Εγώ θα είμαι υπερπροστατευτική και πολύ αγαπησιάρα και ο Θάνος θα γκρινιάζει. Έχουμε πάρει ένα σκυλάκι τώρα και οι ρόλοι έχουν μοιραστεί».

Mεταξύ άλλων μίλησαν και για την περιπέτεια υγείας που περνά ο αδερφός του ηθοποιού.

Ο Θάνος Τοκάκης χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook»

Και συνέχισε, «Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».

 

 

Η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου μιλάει για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό. Όμως, μαζί με τον Θάνο Τοκάκη αποκαλύπτει τις εντάσεις ενός ζευγαριού στην περίοδο της καραντίνας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»