H Meghan αποποιείται τον βασιλικό τίτλο στο πιστοποιητικό γέννησης της Lili Diana

 

 

Στην τελετή των Diana Awards, οι νέοι βραβεύονται για το φιλανθρωπικό και κοινοτικό τους έργο - «Η μητέρα μου θα ήταν τόσο περήφανη για όλους εσάς, που ζείτε την ζωή σας με αυθεντικό τρόπο, με νόημα και με συμπόνοια προς τους άλλους», αναφέρει ο πρίγκιπας Harry «Η μητέρα μου υπήρξε έμπνευση, ποτέ δεν πήρε τον εύκολο, τον βολικό ή τον δημοφιλή δρόμο» - To αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης της κορούλας του Harry και της Meghan ήρθε στο φως

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με ένα βίντεο σχετικό με το έργο της πριγκίπισσας Diana τίμησε ο πρίγκιπας Harry τους νέους, που βραβεύτηκαν στην φετινή τελετή των Diana Awards.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο μικρότερος γιος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana έκανε την εμφάνισή του στην τελετή μέσω βίντεο με άλλα σημαντικά ονόματα, όπως η ηθοποιός Έmma Tomson, ο τραγουδιστής Liam Payne κ.α. και με μερικά ξεχωριστά λόγια τίμησε τους νέους ανθρώπους, που ευελπιστούν να επιφέρουν μία αλλαγή στον κόσμο μέσω του κοινοτικού και φιλανθρωπικού τους έργου. 

«Νιώθω τιμή, που γιορτάζω μαζί σας για την δουλειά σας, την δέσμευσή σας στην αλλαγή και τον ρόλο, που έχετε αναλάβει αντιπροσωπεύοντας μία νέα γενιά ανθρωπισμού», ξεκίνησε την ομιλία του ο Δούκας του Σάσσεξ, αναφέροντας επίσης πως σε λίγες ημέρες -συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου- εκείνος και ο πρίγκιπας William θα τιμήσουν την μητέρα τους, πριγκίπισσα Diana για τα 60ά της γενέθλια στα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της.

 

«Η μητέρα μου θα ήταν τόσο περήφανη για όλους εσάς, που ζείτε την ζωή σας με αυθεντικό τρόπο, με νόημα και με συμπόνοια προς τους άλλους», τόνισε, καθώς η εκδήλωση Diana Awards προωθεί αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό της πριγκίπισσας, την συμπόνοια προς τον συνάνθρωπο και την ενσυναίσθηση, που τήν διακατείχε.

 

 

 

«Η μητέρα μας πίστευε ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν την δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Πίστευε στην δύναμή σας, γιατί κάθε μέρα έβλεπε στα πρόσωπα των νέων ανθρώπων αυτό το μεγάλο πάθος και τον ενθουσιασμό. Η Μeghanεγκ κι εγώ πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας βρίσκεται στο όριο της αλλαγής, πραγματικής αλλαγής προς το καλύτερο», αναφέρει ο πρίγκιπας Harry υπονοώντας ότι η μητέρα του και η σύζυγός του, Μeghan Markle, έχουν μάλλον κοινό στόχο, την «ουσιαστική αλλαγή» για έναν καλύτερο κόσμο.

«Η μητέρα μου υπήρξε έμπνευση για πολλούς από εσάς. Σαν κι εσάς, ποτέ δεν πήρε τον εύκολο δρόμο ή τον πιο δημοφιλή ή τον πιο βολικό. Αντιπροσώπευε κάτι και βοήθησε αυτούς που είχαν ανάγκη με κάθε τρόπο», καταλήγει ο πρίγκιπας Harry λίγο πριν παρουσιάσει το έργο μίας 16χρονης κοπέλας από το Κεντάκι, η οποία προσπάθησε να βοηθήσει την κοινότητά της σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

 

 

Aπό την άλλη ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης της κορούλας του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, έλαβε η TMZ και ήρθε στο φως μία μεγάλη αποκάλυψη.

Στο επίσημο έγγραφο της γέννησης της μικρούλας που ήρθε στον κόσμο στις 6 Ιουνίου 2021, η Δούκισσα του Sussex έχει καταχωρίσει το όνομά της χωρίς τον βασιλικό της τίτλο. 

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Πρίγκιπα Harry και πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Suits, καταχωρήθηκε ως Rachel Meghan Markle.

Στο μεταξύ, ο Πρίγκιπας Harry έχει χρησιμοποιήσει τον βασιλικό του τίτλο στο πιστοποιητικό γέννησης της Lilibet, ενώ το ζευγάρι είχε δηλώσει πρόθεση να μην χρησιμοποιήσει τον επίσημο τίτλο του από τη στιγμή που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα πέρυσι και δεν εργάζονταν πλέον ως βασιλικοί.

Η διαφωνία για το πιστοποιητικό του Archie

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται μαζί με μία ακόμα! Φέρεται ότι υπήρχε μία διαφωνία σχετικά με το πιστοποιητικό γέννησης του μεγάλου γιου του ζευγαριού, του Archie.

Υποστηρίχθηκε ότι η Meghan Markle είχε αφαιρέσει τα πρώτα της ονόματα από το έγγραφο του 2019 και είχε αναφερθεί ως «Βασιλική Υψηλότητα η Δούκισσα του Sussex», αντίστοιχα ήταν γραμμένο και το όνομα του Πρίγκιπα Harry με τον βασιλικό του τίτλο.

«Στις 4 Ιουνίου, ευλογηθήκαμε με την άφιξη της κόρης μας, Lili. Είναι κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ, και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που έχουμε αισθανθεί από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή σας καλοσύνη και υποστήριξη για αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μας», είχε αναφέρει ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην επίσημη ανακοίνωση για τη γέννηση της κορούλας τους. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»