Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δέχομαι απειλές για την ζωή μου, εξευτελισμό, φοβάμαι μη βρεθώ νοσοκομείο»

  29/06/2021 09:24
«Δέχομαι απειλές για την ζωή μου, εξευτελισμό, φοβάμαι μη βρεθώ νοσοκομείο»

«Δέχομαι απειλές για την ζωή μου, εξευτελισμό, φοβάμαι μη βρεθώ νοσοκομείο»

  29/06/2021 09:24

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες, αφού η απόφασή της να δικαιολογήσει την πράξη του 33χρονου πιλότου μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Πλέον, η γνωστή συγγραφέας δέχεται απειλές για τη ζωή της, γεγονός που την έχει ρίξει ψυχολογικά.

Μάλιστα, τα μηνύματα που δέχεται είναι τέτοιας σοβαρότητας, που η Χρυσηίδα Δημουλίδου αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στην Έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης, μιας και η ασφάλειά της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ίδια ανέφερε, ακόμα, ότι νιώθει τέτοιον εξευτελισμό μετά την επίθεση που δέχτηκε, που φοβάται μήπως βρεθεί σε κάποιο νοσοκομείο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ αν εμφανιστώ εκεί. Ως εκ τούτου, τόσο εγω όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου. Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου…Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο. Στα αλήθεια, γιατι να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι…», έγραψε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας