Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του Αντώνη Βαρδή junior με νονό τον Ρέμο

 

 

Tην βάπτιση του δυο ετών γιου τους πραγματοποίησαν το απόγευμα την Κυριακής 27 Ιουνίου ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 και έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, την πέντε ετών Κατερίνα επέλεξε να πραγματοποιήσει την βάπτισή του γιου του στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι. Το όνομα που δόθηκε στον νεοφώτιστο, Αντώνης, εiναιπρος τιμήν του πατέρα του γνωστού τραγουδιστή, του σπουδαίου καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή.

​Νονοί του μικρού Αντώνη ήταν ο Αντώνης Ρέμος και η αδερφή της Νατάσας Σκαφίδα, Μαίρη. Ο στολισμός της εκκλησίας είχε αέρα μουσικής αφού υπήρχαν ανθοστήλες που σχημάτιζαν διάφορες νότες μουσικές αλλά και το κλειδί του σολ.​

​Το παρόν στην βάπτιση έδωσαν περίπου 100 άτομα, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Γιαννιάς με την σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη καθώς και ο Κώστας Δόξας με τον Άκη Δείξιμο.

Λίγες ώρες μετά από το τέλος του μυστηρίου, ο Αντώνης Ρέμος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το βαφτιστήρι του, γράφοντας:

«Και έρχεται η στιγμή που ξανασυναντιόμαστε … Γιάννη & Νατάσσα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη… Να είσαι γερός και καλότυχος». 

«Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ μέσα στην εκκλησία, αλλά όταν είπε ο παπάς το όνομα είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Χαίρομαι που θα υπάρχει μια φυσική συνέχεια του ονόματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι νονός ο Αντώνης Ρέμος. Θα ήθελα να είναι ταπεινός και να έχει αξιοπρέπεια, όπως ήταν ο πατέρας μου», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor που δεν είδαμε ποτέ, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Άργησα να πάω γιατί όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Λιανός και μου είπε «θέλω να έρθεις», του είπα «Γιώργο θέλω να κανονίσω κάποια πάγια πίσω με την οικογένειά μου, δεν προλαβαίνω σε 5 μέρες, ίσως πιο μετά». Έκανα μια κουβέντα για πιο μετά αλλά δεν ευδοκίμησε και δεν προχωρήσαμε. Αν μου ξαναγίνει πρόταση θα το σκεφτώ».

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
  
       
  
  
  
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»