Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα & εγώ βρίσκομαι... με το χέρι καινούριο»

  26/06/2021 12:41
«Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα & εγώ βρίσκομαι... με το χέρι καινούριο»

«Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα & εγώ βρίσκομαι... με το χέρι καινούριο»

  26/06/2021 12:41

Η Έρρικα Πρεζεράκου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Οδηγός Καλής Ζωής», και συγκλόνισε με την περιγραφή της για το ατύχημα που είχε πέρσι με το σκάφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η αθλήτρια του άλματος επί κοντώ ανέφερε αρχικά: «Ας πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος ώστε να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος». 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα και εγώ βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, ενώ κάθομαι στη θέση μου. Κι όπως γύρισε το σκάφος, εγώ βρέθηκα κάτω από τις προπέλες την ώρα που πάω να πάρω αναπνοή, να βγω έξω από τη θάλασσα. Και αυτό θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και απλά μου στοίχισε έναν γερό τραυματισμό στο χέρι μου.

Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και φυσικά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Και το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι… δύσκολα πολύ με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει “καινούριο”… Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, δεν ήξερα που, το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια, όπου το χέρι μου είναι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας