Η Diana ήταν ζωντανή μετά το δυστύχημα - Στο φως τα τελευταία της λόγια της

 

 

 

Νέες λεπτομέρειες για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της όμορφης Diana έρχονται στο φως - Η άγνωστη σχέση του Κάρολου που δεν έμαθε ποτέ κανείς (κι εσύ μένεις ακόμη στην Καμίλα;)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Ω Θεέ μου, τι συνέβη;»! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Πριγκίπισσας Diana μετά το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι και λίγο πριν ξεψυχήσει, όπως τα περιέγραψε ο αρχιπυροσβέστης, που βρέθηκε στο σημείο του τραγικού συμβάντος. Το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή στην Diana, συνέβη στις 31 Αυγούστου 1997. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Τα τελευταία λόγια της Diana

Όπως δήλωσε στην Daily Mail o αρχιπυροσβέστης Sgt. Xavier Gourmelon, μόλις εκείνος έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, η Diana ακόμη κινούταν και μιλούσε.

«Μιλούσε στα αγγλικά και έλεγε: ‘’Ω Θεέ μου, τι συνέβη;’’ Την κατάλαβα και προσπάθησα να την ηρεμήσω. Κράτησα το χέρι της», είπε ο Gourmelon, ο οποίος είχε καταθέσει στην αστυνομία, αλλά δεν είχε μιλήσει ποτέ στον Τύπο.

 

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ήταν τέλη Αυγούστου του 1997 όταν η Πριγκίπισσα Diana ταξίδεψε στον Παρίσι με τον τότε νέο σύντροφό της, Dodi Fayed.

Στις 31 του μηνός, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Diana και ο σύντροφός της, προσέκρουσε σε κολόνα που βρισκόταν μέσα σε τούνελ του Παρισιού, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τους paparazzi, οι οποίοι ήθελαν να απαθανατίσουν την Πριγκίπισσα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο ο οδηγός του οχήματος, Henry Paul, αλλά και ο ίδιος ο Dodi. 

Ο συνοδηγός και σωματοφύλακας της οικογένειας του Dodi, Trevor Rees Jones, τραυματίστηκε ελαφρά.

Η Πριγκίπισσα, που καθόταν στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε, αλλά δεν έχασε τη ζωή της αμέσως. Όπως δήλωσε ο αρχιπυροσβέστης, Gourmelon, ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι ετοιμαζόταν να παράσχει βοήθεια σε μια Πριγκίπισσα, «η Diana φαινόταν σωματικά μια χαρά, εκτός από τον έναν τραυματισμένο ώμο που είχε». 

 Μόνο αφότου βοήθησε την Diana να μπει μέσα στο ασθενοφόρο αντιλήφθηκε ποια είναι. «Μου είπε ποια είναι και μετά, ναι, την αναγνώρισα, αλλά στην αρχή, όχι, δεν την κατάλαβα», είπε χαρακτηριστικά. 

 Ο γιατρός που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον πρώτο άνθρωπο που έσπευσε να τη βοηθήσει. Με τον γιατρό, Frederic Mailliez, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός καθηκόντων. Ο εν λόγω γιατρός οδηγούσε και επέστρεφε στο σπίτι του από ένα party όταν πέρασε από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος και στάθηκε να βοηθήσει.

Ειδικότερα, είδε «δύο ανθρώπους που ήταν προφανές ότι ήταν νεκροί» και δύο άλλους, συμπεριλαμβανομένου του σωματοφύλακα της Diana, που ήταν «σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά ακόμα ζωντανοί». 

Η άγνωστη σχέση του Κάρολου που δεν έμαθε ποτέ κανείς (κι εσύ μένεις ακόμη στην Καμίλα;)

Φαίνεται πως ο Κάρολος έχει πάρει το γονίδιο του πατέρα του, πρίγκιπα Φιλίππου, και είναι κάπως… άτακτος στην προσωπική του ζωή.

Κάθε μέρα τα νέα για τη βασιλική οικογένεια διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά, λοιπόν, από τα τελευταία λόγια της Πριγκίπισσας Diana, μετά το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας στις 22 Ιουνίου 2021, άλλη μια πληροφορία έρχεται να «ταράξει» το Παλάτι.

Τι συμβαίνει; Αυτήν τη φορά πλήττεται ο Πρίγκιπας Κάρολος μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος είχε εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των δύο γιων του, Tiggy Legge-Bourke.

Το σχέδιο του Καρόλου για να ζήσει ελεύθερος τον έρωτά του με την Tiggy

Σύμφωνα με πληροφορίες της «EXPRESS», η Πριγκίπισσα Diana γνώριζε για την εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου με την νταντά των γιων τους. Μάλιστα, ο δικηγόρος της είχε καταθέσει αυτό το γεγονός λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα της 31ης Αυγούστου 1997, που στοίχισε τη ζωής της Diana.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»