«Η βασιλική οικογένεια συζητούσε ρατσιστικά για το χρώμα του μικρού Archie»

 

O καρπός του έρωτα του Πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle, Archie, φαίνεται πως ήταν αντικείμενο συζήτησης από τη βασιλική οικογένεια - Αυτό ισχυρίζεται τόσο η αμερικανίδα ηθοποιός και δημοσιογράφος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το χρώμα του μικρού Άρτσι, καθώς η μητέρα του Μέγκαν Μαρκλ είναι μιγάδα, απασχολούσε σε πολλές συζητήσεις το Μπάγκιγχαμ, αποκαλύπτει ο αγαπημένος ρεπόρτερ του πρίγκιπα Χάρι αλλά και της αμερικανίδας συζύγου του.

Χωρίς να κατονομάζει αλλά ούτε και να «φωτογραφίζει» ποιο βασιλικό στέλεχος άνοιγε αυτή τη συζήτηση, ο δημοσιογράφος Omid Scobie τονίζει ότι υπήρξε μια συγκεκριμένη συζήτηση η οποία ενόχλησε σφοδρότητα το ζευγάρι, που μάλιστα το έφερε σε ανοιχτή σύγκρουση με το παλάτι. 

Η Μέγκαν Μάρκλ, άλλωστε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Ουίνφρει, προκαλώντας διεθνή σάλο, είχε αφήσε αιχμές για ρατσισμό από τη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι ένα μεγαλύτερο σε ηλικία βασιλικό πρόσωπο είχε ανοίξει το ζήτημα για το αν θα είναι έγχρωμος ή όχι ο γιος του ζευγαριού. 

«Γνώριζαν και άλλοι αυτές τις συζήτησεις μέσα στην βασιλική οικογένεια, κάποιοι μέσα σε στο παλάτι δεν μιλούσαν με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι απλά ένα άτομο, υπάρχουν κι άλλοι και έτσι αυτομάτως γίνεται μεγαλύτερο πρόβλημα», σημείωσε ο Σκόμπι μιλώντας με δημοσιογράφους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αστυνομία είχε ανακρίνει τον Κάρολο για «σχέδιο δολοφονίας» της Diana - Σημείωμα της πριγκίπισσας έγραφε ότι ο Κάρολος σχεδιάζει τη δολοφονία της, προέβλεπε μάλιστα αυτοκινητιστικό δυστύχημα 

 

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε ο ρεπόρτερ, δεν αποκάλυψε το πρόσωπο που άνοιξε αυτή τη συζήτηση. Ωστόσο, ο ίδιος άφησε και μια αιχμή. Όπως είπε, αν το στέλεχος πρόκειται για πρόσωπο που ενδεχομένως στο μέλλον να είναι στην κεφαλή της ηγεσίας του Βρετανικού κράτους, τότε ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι έχει ρατσιστικές αντιλήψεις.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στις αρχές Ιουνίου υποδέχθηκαν την κόρη τους και δεύτερο παιδί της Λιλιμπετ Νταϊάνα. Ενώ πλέον, διαμένουν στην Καλιφόρνια σε μια βίλα αξίας 14 εκ. Δολλαρίων. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο