«Αισθάνομαι προδομένη είχα και εγώ προσωπική επικοινωνία με τον Μπάμπη…»

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου ταραγμένη με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! «Όχι άλλους Μπάηδες» - Η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» «Όλο αυτό το διάστημα μιλούσα με τον 33χρονο δολοφόνο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως εκείνος είναι ο δολοφόνος!  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονισμός στα social media με την έκβαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά - Γαρμπή, Αναστασοπούλου, Καινούργιου, Γερμανού, Τουμασάτου, Δούκα, Συνατσάκη, Κωνσταντάκη, Βαρθακούρη, Μπάρκα, Χρηστίδου

 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τόνισε σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εγώ αισθάνομαι προσωπικά προδομένη γιατί είχα και εγώ προσωπική επικοινωνία με τον Μπάμπη…»!

Και υπογράμμισε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Όσες φορές τέθηκε στο γραφείο, εγώ δεν μπορούσα ούτε να το σκεφτώ, ούτε να το διανοηθώ κι έβαζα τις φωνές στους υπόλοιπους δημοσιογράφους, έλεγα «τι είναι αυτά που λέτε, δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που έχει ζήσει τέτοια τραγωδία.»! Δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Γυρνώντας πίσω και κοιτώντας τα πλάνα είναι εύκολο όλοι μας να λέμε «α, πως ήταν ψυχρός, πως κοίταξε εκεί…» κατόπιν εορτής…»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην έναρξη της με το που έπεσε το σήμα της εκπομπής, αναφώνησε «Όχι άλλους Μπάηδες» και είπε: «Eγώ προσωπικά είμαι πολύ ταραγμένη, έχω συγκλονιστεί με αυτή την υπόθεση πάρα πολύ, είναι σα να με αφορά προσωπικά και δεν ξέρω και πάρα πολύ κόσμο… Το έχω πάρει πάρα πολύ μέσα μου… Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πουθενά αλλού, δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο προσωπικά! Είκοσι χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου έχει ξανασυμβεί…»!

 

«Όλο αυτό το διάστημα μιλούσα με τον 33χρονο δολοφόνο»

Όσα ανέφερε στην έναρξη της έκτακτης εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη μετά την φρικτή αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά νερά...

Το «Φως στο τούνελ», άναψε ξανά για την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το σκληρό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η εκπομπή επέστρεψε εκτάκτως στο πρόγραμμα του Alpha.

Το βράδυ της Παρασκευής 18/6 η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε ξανά στο πλατό της, έχοντας στη σκαλέτα της πληροφορίες και διαλόγους, που έμειναν για καιρό στο σκοτάδι.

Τώρα ήρθε η ώρα να βγουν στο φως οι συνομιλίες του 32χρονου πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και όσα δήλωνε μερικές ημέρες πριν, έχοντας σκηνοθετήσει με κάθε λεπτομέρεια το φρικτό έγκλημα της Καρολάιν.

Φυσικά ολόκληρη η εκπομπή αφορά αποκλειστικά την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν από τον πιλότο σύζυγό της. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»