Ο Θεοφάνους απαντά στο Λιάγκα και βάζει τελεία στην συζήτηση

 

 

 

«Όπως καλό είναι να λέμε κάναμε λάθος, συγνώμη πες στους γύρω σου. Όχι επειδή ο άλλος είναι εύθικτος, αλλά επειδή όντως κάναμε λάθος»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μία νέα ανάρτηση έκανε σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό». Η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες ξεκίνησε, όταν η πρωινή εκπομπή υποστήριξε ότι ο γνωστός συνθέτης αποτελεί έναν από τους δημιουργούς που διεκδικούν τον Τριαντάφυλλο για συνεργασία.

Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γεγονός που αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Στη χθεσινή εκπομπή του «Πρωινού”, μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε, λέγοντας ότι δικαίως εκνευρίστηκε, αφού η πληροφορία που μετέφεραν δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ευχαριστώντας τον παρουσιαστή που ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη. Βέβαια, δε δίστασε να πετάξει τα καρφιά του στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του ANT1.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Φίλε @gliagas σε ευχαριστώ που ξεκαθάρισες στο @toprwino_ant1 με τους «συνεργάτες» σου ότι δεν μπορούν να βγάζουν ειδήσεις από το στομάχι τους, αλλά καλό θα ήταν να τις επιβεβαιώνουν. @d_ougarezos ευχαριστώ για τη στήριξη επίσης! Πιο πολύ τα πήρες εσύ από μένα, προφανώς από ότι είδα.

Όπως καλό είναι να λέμε κάναμε λάθος, συγνώμη πες στους γύρω σου. Όχι επειδή ο άλλος είναι εύθικτος, αλλά επειδή όντως κάναμε λάθος. Αν τώρα οι συνεργάτες σας θεωρούν σημαντικό το που θα εμφανιστεί ο «Χ» Τριαντάφυλλος, δηλαδή μία σεζόν, και όχι τα τραγούδια που θα πει, τότε για άλλη μια φορά έχουν λάθος αντίληψη για το τι είναι σημαντικό για έναν τραγουδιστή και προφανώς τι πρέπει να κουβαλάει στη φαρέτρα του για να υπάρχει!

Πίστεψε με Γιώργο το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα. Να τελειώσει το χειρουργείο αυτό, να ξεκινήσω φυσιοθεραπείες, και με το καλό να μπορέσω να κάνω τις παραστάσεις που έχω προγραμματίσει για Αύγουστο και Σεπτέμβριο με την μουσική ομάδα μου. Καλό καλοκαίρι λοιπόν σε όλους! Και Σπέτσες σίγουρα θα τα πούμε, γιατί έχω αναλάβει την μεγάλη συναυλία της Αρμάτας στις 10/9», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega