Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αν υπήρχαν περισσότεροι σαν τον Παύλο Χάππιλο θα ήμασταν πολύ καλύτερη χώρα»

  16/06/2021 10:23
«Αν υπήρχαν περισσότεροι σαν τον Παύλο Χάππιλο θα ήμασταν πολύ καλύτερη χώρα»

«Αν υπήρχαν περισσότεροι σαν τον Παύλο Χάππιλο θα ήμασταν πολύ καλύτερη χώρα»

  16/06/2021 10:23

Ο Γιάννης Κότσιρας αποθεώνει τον Παύλο Χάππιλο του #MasterChefGR «Έβλεπα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τον Γιάννη Κότσιρα φιλοξένησαν το βράδυ  της Τρίτης ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος στην εκπομπή τους «Αυτός και ο άλλος». 

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε με εξομολογητική διάθεση και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πως βίωσε την καραντίνα αλλά και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πενθήσει τη μητέρα του όπως θα ήθελε η οποία έφυγε μέσα σε αυτή.

«Δεν την πένθησα όπως θα ήθελα οι αιτίες είναι δύο η βασική αιτία ήταν ότι ήμασταν τέσσερις άνθρωποι όλα σε πολύ κλειστό κύκλο ενώ ήταν τρομερά κοινωνικός άνθρωπος. Και είχα την τύχη να έχω δύο μωρά παιδιά που έτσι κι αλλιώς δεν σ΄αφήνουν να πενθήσεις»

«Έτσι με αποδέχτηκε ως τραγουδιστή ο πατέρας μου»

«Έχω περάσει φάση αγοραφοβίας»

«Αν όχι ο πρώτος, ήμουν ο δεύτερος στην Ελλάδα με προσωπική ιστοσελίδα»

O Γιάννης Κότσιρας μίλησε όμως και για τη σχέση που έχει με τα social media αλλά και την τηλεόραση. Όπως είπε το μοναδικό ριάλιτι που παρακολουθούσε ήταν το MasterChef και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον Παύλο Χάππιλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και στην τηλεόραση. Ειδικά, στην  καραντίνα ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Έβλεπα το MasterChef για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

3930707683928309 ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΠΠΙΛΟΣ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας