Σοκ και δέος! Χώρισε ο Αλέξης Παππάς! Το επιβεβαίωσε η Αλέσια Ντέμετζ

 

 

Ο Αλέξης Παππάς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε σχέση με την Ιταλίδα Αλέσια Ντέμετζ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την αποχώρηση του από το Survivor μίλησε ανοιχτά για τον δεσμό του στα Μέσα και μάλιστα ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του.  

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν οι φήμες ότι ο Αλέξης Παππάς και η Αλέσια Ντέμετζ έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, το γεγονός ότι σβήστηκαν οι κοινές τους φωτογραφίες από τα social media ήταν κάτι που πυροδότησε περισσότερο τις φήμες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έχουν πέσει εδώ και λίγο καιρό στη σχέση του Αλέξη Παππά με την Αλέσια. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω ενός Live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που χώρισε την Αλέσια μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος. 

Το μήνυμα μάλιστα αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Tις τελευταίες εβδομάδες συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή σου αφού κάποιος άλλος βρίσκεται στην καθημερινότητά σου. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις το τώρα.

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κατάλαβα αμέσως ότι δίνεις χώρο σε έναν άλλο άνθρωπο. Μου ζήτησες να σε καταλάβω και να σεβαστώ ότι θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο Ντουμπάι περνώντας χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωσα με αυτά τα λόγια ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε απομακρύνει από εμένα. Κι όμως μέχρι πριν από λίγο καιρό με αγαπάς αληθινά και δεν είχες νιώσει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα να έχεις μια σχέση από μακριά όμως το ίδιο δύσκολο είναι και για μένα. Έχω μεγαλώσει με άλλες αξίες και δε μπορώ να δεχτώ ότι θα μοιράζομαι με κάποιον άλλον την κοπέλα μου δίνοντάς της την άδεια επειδή θα βρίσκεται μακριά. Ίσως κάνω λάθος αλλά αυτές είναι οι αρχές μου. Γι΄αυτό νομίζω ότι δε μπορούμε να έχουμε μέλλον μαζί.

Και οι δυο αξίζουμε να έχουμε έναν άνθρωπο για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Δε θέλω να φερθώ εγωιστικά και να σε πιέζω περισσότερο. Σου αρέσει κάτι άλλο από αυτό που ονειρευόμουν για την κοπέλα με την οποία θα ήθελα να είμαι. Εύχομαι να βρεις την αληθινή αγάπη και να γίνεις η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ».

Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησε και η Αλέσια η οποία επιβεβαίωσε αυτή την είδηση λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς ήταν αρκετά ζηλιάρης ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της που επέλεξε να της ανακοινώσει την απόφασή του μέσω μηνύματος αντί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

 

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Αλέσια Ντέμετζ επιβεβαίωσε τις φήμες και αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Αλέξη Παππά.

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμα του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είπε η Αλέσια Ντέμετζ.

 

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Αλέσια Ντέμετζ βγήκε ζωντανά στο «Πρωινό» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά: «Ναι, χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν απόφαση από κοινού. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε. Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης…

Ο τρόπος που με έχουν μεγαλώσει, η παιδεία μου και επειδή προστατεύομαι από τη βασιλική οικογένεια, έχω έναν τρόπο να βλέπω τα πράγματα… Για εμάς όπως λέμε το “Σε αγαπώ” είναι διαφορετικό πώς το βλέπουν οι άλλοι. Εννοείται πως δεν έχω σχέση με άλλον άντρα. Άλλα λέει ο Αλέξης και άλλα κάνει. Δεν έχουν συνέπεια τα λόγια του με τις πράξεις του. Ο Αλέξης δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων» τόνισε η Αλέσια Ντέμετζ στο «Πρωινό».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά