«Είμαι περήφανη! Η κόρη μου δεν είναι μόνο καλή αθλήτρια, είναι καλό παιδί»

 

 

H Μαρία Σάκκαρη έφτασε στην Ελλάδα και έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της Αγγελικής Κανελλοπούλου - «Ευχαριστώ τους Έλληνες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά την τεράστια επιτυχία της στο Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι, η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο την περίμενε η μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου, ο πατέρας της Κώστας Σάκκαρης και αρκετοί πολίτες για να την χειροκροτήσουν. Την περίμεναν όμως και οι κάμερες που έσπευσαν να πάρουν τις πρώτες δηλώσεις σε… ελληνικό έδαφος. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της που κρατούσε μια ανθοδέσμη για να της προσφέρει ενώ λίγο αργότερα δήλωσε στους δημοσιογράφους. H εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έδειξε ζωντανά την άφιξη της κορυφαίας τενίστριας και τις δηλώσεις της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης. Ήταν πικρό το τέλος, αλλά πήγαν καλά οι προηγούμενοι αγώνες. Δυσκολεύτηκα να το χωνέψω. Αλλά απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω ψηλά» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία.

 

Η γνωστή τενίστρια και μαμά της Μαρίας Σάκκαρη,  Αγγελική Κανελλοπούλου, μίλησε τηλεφωνικά με την Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

«Το τένις είναι ένα άτιμο άθλημα είπε η μητέρα της Μαρίας που κατάφερε μεγάλη νίκη στο Ρολά Γκαρός. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς» είπε συγκινημένη η Αγγελική Κανελλοπούλου για την κόρη της Μαρία Σάκκαρη. 

«Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα.» συμπλήρωσε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»