«Η βασίλισσα ήξερε εξ αρχής το όνομα που θα πάρει η κόρη μου»

 

 

 

Ο Δούκας του Σάσσεξ απειλεί πως θα κινηθεί νομικά, αν δεν βγει στην επιφάνεια η αλήθεια και απειλεί με μηνύσεις το BBC για fake news - Το BBC ανέφερε ότι η Ελισάβετ «δεν είχε ιδέα» για τη γέννηση και το όνομα της μικρής Λίλιμπετ - Νταϊάνα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο πρίγκιπας Χάρι μετά το δημοσίευμα του BBC, που υποστηρίζει ότι εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν ενημερώσει καν την βασίλισσα Ελισάβετ ότι η κόρη τους θα πάρει το όνομά της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Βλέποντας τα δημοσιεύματα, που ασχολούνται με το όνομα της κόρης τους να πέφτουν βροχή, προφανώς και ο πρίγκιπας Χάρι έχει ενοχληθεί, όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν αυτή η νέα είδηση, ότι δηλαδή η Βασίλισσα δεν γνώριζε τίποτα για το όνομα της Λίλιμπετ και είναι πολύ εκνευρισμένη για αυτό. Αποφάσισε, λοιπόν, να μην αφήσει τα fake news να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και απείλησε το μέσο ενημέρωσης ότι θα κινηθεί νομικά, 90 λεπτά ακριβώς αφού δημοσιεύτηκε η είδηση.

Ο Τζόνι Ντάιμουν, ο οποίος υπογράφει το άρθρο, ισχυρίζεται πως πηγή από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τον ενημέρωσε σχετικά με όσα έγραψε. Αναφέρει μάλιστα, πως ο αξιωματικός της βασιλικής οικογένειας, τον πληροφόρησε πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε ιδέα για την γέννηση και το όνομα της μικρής Λίλιμπετ - Νταϊάνα, αλλά το έμαθε αργότερα από τον Τύπο. Υποστηρίζει, επιπλέον, ότι η βασίλισσα δεν είναι καθόλου χαρούμενη που το χαϊδευτικό της όνομα θα ακουστεί ξανά και μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που την φώναξε έτσι.

 

 

Απάντηση σε όλα αυτά, έρχεται να δώσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας της βιογραφίας του ζευγαριού, Ομίντ Σκόμπι. Όπως υποστήριξε, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ σε καμία περίπτωση δε θα έπαιρναν την πρωτοβουλία να δώσουν αυτό το όνομα στην κόρη τους αν η ίδια η Βασίλισσα δεν είχε συμφωνήσει. Μάλιστα, αναφέρει πως ο Πρίγκιπας Χάρι έστειλε ήδη επιστολή στο BBC με όλες τις λεπτομέρειες, που αφορούν το θέμα. Τους πληροφόρησε ότι η γιαγιά του ήταν το πρώτο άτομο, που έμαθε για την γέννηση της κόρης τους και μάλιστα έκανε γνωστό πως την έχει ενημερώσει για το όνομα της μικρής, αρκετό καιρό πριν την γέννησή της.

 

 

Το BBC ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, όμως ο Πίτερ Χαντ, ένας δημοσιογράφος του μέσου, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα της βασιλικής οικογένειας δήλωσε: «Δεν είναι και πολύ εντάξει αυτό που συμβαίνει. Σίγουρα δεν είναι καλή διαφήμιση για τον οίκο του Ουίνσδορ, όταν υπάρχουν τόσες διαφωνίες απλώς και μόνο για το όνομα ενός μωρού. Θέλω να πιστεύω ότι η Βασίλισσα ήταν όντως σύμφωνη με αυτό», υπονοώντας έτσι ότι δεν θεωρείται φυσιολογικό  αν όντως η βασίλισσα έχει εκνευριστεί με την επιλογή του χαϊδευτικού της ονόματος για την κόρη των Σάσσεξ, καθώς κάθε προηγούμενη διαφωνία μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των Χάρι και Μέγκαν δε θα έπρεπε να συνδεθεί με ένα μωρό, που μόλις ήρθε στην ζωή.

Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας στρέφεται κατά του BBC, αν σκεφτεί κανείς την προηγούμενη ιστορία με τον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ και τα δόλια μέσα που χρησιμοποίησε για να αποσπάσει την πολυσυζητημένη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα με την διάσημη φράση: «Ήμασταν τρεις σε αυτό τον γάμο». Το κανάλι δεν πρόλαβε να απολύσει τον δημοσιογράφο, αφού λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι, που ζητούσε την απομάκρυνση του, εκείνος παραιτήθηκε, επικαλούμενος προβλήματα υγείας. 

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»