Συγκινημένη η Μαργαρίτα στην πρώτη συνέντευξη, μετά τη νίκη στο #MasterChefGR

 

 

 

Ο σύντροφός της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, Χρήστος Καλομοίρης μιλά για τη νίκη και την πρόταση γάμου - H on air έκπληξη που δέχθηκε από τρεις νικητές του #MasterChefGR - Συγκλόνισε η μητέρα της «Ο πατέρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν ήταν τριών χρονών»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5! Η 27χρονη σεφ κατάφερε να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο και κατακτήσει τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef. 

Το MasterChef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και ανέδειξε νικήτρια την Μαργαρίτα Νικολαΐδη! Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η οποία κέρδισε το τρόπαιο και 50.000 ευρώ.

Αμέσως μετά τον τελικό, οι τρεις κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.

«Πάντα περνάμε καλά πίσω από τις κάμερες. Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, οπότε είχαμε δύο λόγους παραπάνω. Οι φιναλίστ και όλα τα παιδιά το αξίζουν. Τα πράγματα πήγαν πολύ ωραία, περάσαμε πάρα πολύ καλά. Οι μάχες των φιναλίστ κρίθηκαν στην λεπτομέρεια, ήταν στήθος με στήθος. Τα δυο παιδιά πάλεψαν και είναι εξαιρετικοί μάγειρες. Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Το βίντεο του Κοντιζά έχει πάρα πολύ πλάκα, μπήκε στον ρόλο του Bruce Lee. Πάντα έχει ταλέντο ο Σωτήρης και σαν ηθοποιός και σαν παρουσιαστής, όχι τόσο σαν μάγειρας…» αστειεύτηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ο λόγος που κάνουμε πέντε δοκιμασίες είναι και ο λόγος που έχουμε καλεσμένους πάνω στους οποίους βασίζεται ολόκληρη η βαθμολογία. Από τους πέντε και μετά, όλα τα παιδιά αξίζουν. Στις τελευταίες θέσεις όλοι είναι ικανοί. Η Μαργαρίτα φέτος είχε αυτό το άγγιγμα, το νιώσαμε σχετικά νωρίς. Ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο Διονύσης. Παρ’ όλα αυτά τα πήγε πολύ καλά, άντεξε αλλά το 10 στο τέλος είναι δύσκολο» τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ήταν αμφίρροπος τελικός, ήταν όμορφος, είχε αγωνία, εξαιρετικούς καλεσμένους, δεν έλειπε τίποτα! Από άποψη δοκιμασιών ήταν το πιο δύσκολο MasterChef, το επίπεδο ήταν πιο υψηλό. Οι δοκιμασίες ήταν υπεραπαιτητικές. Συγχαρητήρια στην Μαργαρίτα που ήταν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Όπως και ο Μανώλης Σαρρής, κέρδισε και το Silver Award. Το σημαντικό είναι να κερδίζει κάθε χρόνο ο καλύτερος. Θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή να κερδίσει και γυναίκα. Η Μαργαρίτα έδωσε όλο της τον εαυτό, είναι ένα μαγειρικό ταλέντο. Πρέπει να το χαρούν, να το ζήσουν, να το εισπράξουν, να το καταπιούν. Στη συνέχεια όλοι θα βρουν τον δρόμο τους» δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Μετά το πέρας του live, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφήθηκε με τη μεγάλη νικήτρια και κουμπάρα του, όπως την αποκαλεί, γράφοντας: «Να είμαστε καλά να συμφωνούμε να διαφωνούμε να βριζόμαστε με ευγένεια να περνάμε καλά και να πηγαίνουμε παρακάτω… Σας ευχαριστούμε όλους για την παρέα. Καλή αντάμωση…». 

 Το πρωί της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά την εμφάνισή της στη «Φωλιά των Κου Κου» και την Κατερίνα Καραβάτου, ο σεφ ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία από τον μεγάλο τελικό κι έγραψε: «Ήταν μια φορά ένας Κινέζος ένας Ιταλός ένας Νεοσμυρνιώτης και μια Μυτιληνιά… Καλό καλοκαίρι σε όλους…» 

Στο πλευρό της, υπερήφανοι για εκείνοι, βρίσκονταν από την αρχή μέχρι το τέλος η μητέρας, αλλά και ο επί δύο χρόνια σύντροφός της, Χρήστος Καλομοίρης. 

Ο νεαρός ζαχαροπλάστης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου», μετά το τέλος του τελικού, μη κρύβοντας τη χαρά του για τη νίκη της αγαπημένης του, Μαργαρίτας Νικολαΐδη. Ο Χρήστος Καλομοίρης αποκάλυψε πόσο αγχωμένος ήταν μέχρι το τέλος της διαδικασίας, ενώ συνεχάρη και δημόσια το κορίτσι του για την άριστη προσπάθεια.

«Το κορίτσι μας τρέλανε, είναι αστέρι! Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν και γι’ αυτό που κατάφερε να κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τρελό αυτό το πράγμα. Είχα αγωνία και άγχος γιατί κρίθηκε στο πόντο το σκορ. Βαθιά μέσα μου ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Μου φάνηκε φοβερή, της βγάζω το καπέλο. Τώρα στο σπίτι θα την ξεκουράσω εγώ, θα βάζω σκούπα, πλυντήριο, όλα εγώ. Βασίλισσα θα την έχω, όπως της αρμόζει”, ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Καλομοίρης.

Όσον αφορά στον πολυσυζητημένο γάμο τους, ο Χρήστος Καλομοίρης δήλωσε: «Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια, όταν και οι δύο είχαμε πάει για σεζόν στη Μύκονο. Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στη Μαργαρίτα. Αν δεν το κάνω, θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα, θα με λιθοβολήσουν…». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στα σχέδια του ζευγαριού φαίνεται να είναι το άνοιγμα ενός ζαχαροπλαστείου, όπως αποκάλυψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτή τη στιγμή αλλά όντως συμβαίνει… Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τι να πω τώρα; Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, είναι σαν να ζω σε ένα όνειρο. Ήταν ένα όνειρο το MasterChef, ειδικά να το κερδίσω, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν υπάρχουν λόγια!».

 

Λίγη ώρα μετά από το τέλος του τελικού του MasterChef, ο Χρήστος Καλομοίρης δημοσίευσε στο προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τη μεγάλη νικήτρια, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στο ωραιότερο πλάσμα του κόσμου!».

​Το πρωί της Πέμπτης, η 27χρονη σεφ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου», προκειμένου να δώσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της.

Φορώντας ένα φόρεμα, που ποτέ μέσα στο παιχνίδι δεν φόρεσε, και έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα συγκινημένες, γεγονός που δεν μπόρεσαν να κρύψουν από τους τηλεθεατές. 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ γι’ αυτό που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκινούμαι λίγο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που ζω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου», ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. 

Τόσο η Μαργαρίτα Νικολαϊδη όσο και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, ότι εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef. «Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο».

Μίλησε για τον σύντροφό της, Χρήστο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε στη σεζόν. Έτσι όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης.

Η αλήθεια είναι ότι λέω εσύ έκανες την πρώτη κίνηση, όμως εγώ τον είχα δει πρώτη.

Εγώ τον είχα σταμπάρει και έλεγα: «Αυτό το παιδί δεν είναι πολύ καλά. Τι έχει; Γιατί μου χασκογελάει συνέχεια;». Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε που μου γελούσε συνέχεια. Είναι ευγενικός, έχει πολύ καλούς τρόπους και αυτό μετράει πολύ σε έναν άνθρωπο. Εντάξει, έχουμε περάσει και τα στραβά μας έχουμε μείνει και χώρια, αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι τώρα και αυτό θα ήθελε να συνεχίσει για πάντα.».

Ωτσόσο μια έκπληξη περίμενε on air της πρώτη Ελλληνίδα MasterChef. Τρεις μάγειρες, οι οποίοι κέρδισαν το ριάλιτι μαγειρικής τα προηγούμενα χρόνια εμφανίστηκαν μέσω σύνδεσης skype και της είπαν συγχαρητήρια.

Ο λόγος για του νικητή του MasterChef 1, Λάμπρο Βακιάρο, τον νικητή του τρίτου κύκλου, Μανώλη Σαρρή και τον νικητή του προηγούμενου MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη. Οι σεφ εκτός από συγχαρητήρια έδωσαν στην Μαργαρίτα τις δικές τους συμβουλές για όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα. 

Η 27χρονη σεφ από τη Μυτιλήνη, είχε στο πλευρό της τη μητέρα της, η οποία ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την καταγωγή της. Παράλληλα η κα. Σοφία συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε για το τροχαίο του συζύγου της και πατέρα της Μαργαρίτας, όταν εκείνη ήταν μόλις 3 ετών.

«Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στην μικρή μου κόρη την Ξένια να μου βάλει ένα πρόγραμμα, να με βοηθήσει να τη δω. Με βοήθησε και κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι και τους έκανα μετάφραση. Όλοι έκλαιγαν και είχαν τη χαρά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν.

Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια 1. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Μαργαρίτας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»