Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έχασε 35 κιλά μέσα στην καραντίνα η «Βούλα» από τη «Μουρμούρα»

  10/06/2021 09:44
Έχασε 35 κιλά μέσα στην καραντίνα η «Βούλα»  από τη «Μουρμούρα»

Έχασε 35 κιλά μέσα στην καραντίνα η «Βούλα» από τη «Μουρμούρα»

  10/06/2021 09:44

Η αλλαγή στην εικόνα της Ελένη Κοκκίδου!
Η Ελένη Κοκκίδου, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι μέσα στην καραντίνα έχασε 30 με 35 κιλά.   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να είναι με έναν άνδρα, που να μοιάζει στον τηλεοπτικό Μηνά.

Για τη δεύτερη καραντίνα και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Η δεύτερη καραντίνα ήταν δύσκολη. Εμείς δουλεύαμε συνέχεια, αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν πολύ σκοτεινή. Δεν μπορείς να αγνοείς αυτό που συμβαίνει στους συνανθρώπους σου. Νομίζω ότι θα βγούμε αλλιώς από αυτή την ιστορία».

Για τα κιλά που κατάφερε να χάσει: «Εγώ έχασα 30-35 κιλά. Έκανα διατροφή σε γιατρό. Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος και είπα θα το πετάξω. Η σχέση με το φαγητό είναι συναισθηματική. Σου δίνει όπλα να αντέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε ομαλά ξεσπούσα στο φαγητό».

Για την προσωπική της ζωή: «Δεν παντρεύτηκα εν τέλει. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο σαν τον Μηνά. Μου αρέσουν οι πιο ανήσυχοι άνθρωποι, οι πιο ριψοκίνδυνοι. Ο Μηνάς είναι συντηρητικός, είναι άνθρωπος του σπιτιού, είναι πολύ κλασικός πατέρας και σύζυγος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας