Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η εξομολόγηση του Γιάννη Νταλιάνη για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου & τα παιδιά τους

  05/06/2021 10:21
Η εξομολόγηση του Γιάννη Νταλιάνη για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου & τα παιδιά τους

Η εξομολόγηση του Γιάννη Νταλιάνη για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου & τα παιδιά τους

  05/06/2021 10:21

Ο Γιάννης Νταλιάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε τόσο για τις «Άγριες Μέλισσες» όσο και για τον «Σιωπηλό Δρόμο» στο Mega, που πρωταγωνιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε και για τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αποκαλύπτοντας αν υπάρχει ανταγωνισμός στη σχέση τους.

«Οι "Άγριες Μέλισσες" είναι ένας κύκλος που έκλεισε αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο» αποκάλυψε ο ηθοποιός. «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που δεν έχουν κανέναν, μια τυπική σχέση χρόνων, ο δικηγόρος, τους καλεί ένα βράδυ σπίτι του. Πιθανότατα ο δικηγόρος θα επιστρέψει» ανέφερε ο ίδιος.

Ο κ. Νταλιάνης τόνισε ο «Σιωπηλός Δρόμος» είναι μια σειρά αξιώσεων. «Απευθύνεται σε πολύ νεανικό κοινό και έχει μια κινηματογραφική αφήγηση».

«Δεν είπα ποτέ τα παρατάω παρόλο που υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι οι στιγμές που χάνουν το ενδιαφέρον. Δεν έτυχα να βρεθώ σε δύσκολες στιγμές με κακοποιητικές συμπεριφορές. Υπήρχαν εντάσεις, έντονες συμπεριφορές αλλά σε λογικό και ελεγχόμενο πλαίσιο. Αν υπήρξε μεγάλη πίεση προς ένα άλλο άτομο, όχι σε μένα, αυτή είναι μια αμήχανη στιγμή. Δεν ξέρεις κάποιες φορές πώς να βοηθήσεις. Οι πραγματικές δύσκολες στιγμές είναι όταν συνεργάζεσαι με κάποιον που δεν είναι τελικά αυτό που περίμενες. Που δεν είναι των απαιτήσεων που θα ήθελες» ανέφερε ο κ. Νταλιάνης.

3921203429934781 3010318

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει να υπάρχει δυσκολία στον γάμο του εξαιτίας του κοινού επαγγέλματος που κάνει με την σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Συμφωνούμε στην τέχνη μας, μπορεί να διαφωνούμε στον τρόπο και στην μέθοδο, αλλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός που να δημιουργεί πρόβλημα».

«Με ενδιαφέρει τα παιδιά να πάρουν πολλές προσλαμβάνουσες. Να γίνει ένας καλός επαγγελματικός προσανατολισμός, που δεν γίνεται δυστυχώς στα σχολεία. Να αναπτύξουν τα πραγματικά τους ταλέντα και να βρουν κάτι που τις κάνει ευτυχισμένες και να μπορούν να ζήσουν από αυτό. Και ας είναι αυτό ότι να ναι» είπε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας