«Θα ήθελα να γίνω πατέρας» Τι είπε ο Κωστής Μαραβέγιας για την καριέρα του;

 

 

Ο λόγος που είχε άχτι τον Μουζουράκη και η επιθυμία για ένα παιδί

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος στο #The2NightShow και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε για την αγάπη του στα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πάντα στήριζε τις επιλογές του.

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας περιέγραψε και την οντισιόν που άλλαξε την πορεία της ζωής του, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά και η οποία ήταν η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη.

«Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου…

Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα. Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά (γέλια). Είναι η αγάπη μου. Δεν με θεωρώ έναν κλασσικό συμβατικό τραγουδιστή, είμαι ένας τραγουδοποιός που χαίρομαι όταν γράφω. Υπάρχει μια σύγχυση της σοβαροφάνειας και της σοβαρότητας. Δεν μπορώ τα στεγανά και τους αποκλεισμούς. Όλοι είμαστε pop» τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο. Οι γονείς μου επέμεναν να παρατήσω την πρωινή δουλειά και να ασχοληθώ με τη μουσική» αποκάλυψε ο τραγουδοποιός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega