Πρωθυπουργικός γάμος στην Αγγλία - Θα ντυθεί γαμπρός ο Boris Johnson

 

 

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η μνηστή του Κάρι Σίμοντς έχουν αποστείλει προσκλήσεις γάμου στην οικογένεια και στους φίλους τους, για την 30η Ιουλίου του 2022, σύμφωνα με ένα χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο τέλεσης του γάμου, παραμένουν μυστικές, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Το Φεβρουάριο του 2020, ο Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν για να παντρευτούν.

Ο 56χρονος Τζόνσον και οι 33χρονη Σίμοντς ζουν μαζί στην Ντάουνινγκ Στριτ, από τότε, που ο Τζόνσον έγινε πρωθυπουργός το 2019, ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον που γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά.

Μυστική η τοποθεσία του γάμου Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίμοντς

Δεν είναι γνωστό ακόμη πού ακριβώς θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού. Ωστόσο, η εξοχική κατοικία του Μπόρις Τζόνσον στο Μπακιγχαμτσάιρ, το Τσέκερς, είναι πιθανό να φιλοξενήσει τον γάμο. Ένας άλλος πιθανός χώρος λέγεται το πάρκο σαφάρι Port Lympne στο Kent, όπου η Κάρι Σίμοντς εργάζεται για την φιλανθρωπική οργάνωση. Στο παρελθόν, είχε επίσης αναφερθεί ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να παντρευτεί στην Ιταλία, όπου η Σίμοντς έχει συγγενείς. 

Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στην «The Sun»: «Θα ήταν ωραία το Τσέκερς να αναφερθεί στις ειδήσεις για έναν χαρούμενο λόγο, επιτέλους». Πάντως, η εφημερίδα τονίζει ότι η τοποθεσία θα παραμείνει μυστική, αν και οι προσκλήσεις αναφέρουν πως η ημερομηνία του γάμου είναι για το Σάββατο 30 Ιουλίου. 

Ο Τζόνσον, που είναι γνωστός για την απεριποίητη εμφάνισή του, αλλά και για την επιδεικτική ρητορική του, ήταν προηγούμενα παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία και απέκτησε τέσσερα παιδιά.  

 Το Σεπτέμβριο του 2018 ανακοίνωσαν ότι ζούσαν χωριστά και ότι θα αποκτούσαν διαζύγιο, μετά από 25 χρόνια γάμου. Ο Τζόνσον ήταν επίσης, παντρεμένος μία φορά, πριν από το γάμο του με τη Γουίλερ, με την Αλέγκρα Μοστίν-Όουεν και η Σίμοντς θα είναι η τρίτη σύζυγος του. 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»