Ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει, ο Τζέιμς και η σχέση με την Άννα Μαρία

 

 
 
 

«Στο Ζευγολατιό θα κάνουμε την Ανάσταση που δεν κάναμε το Πάσχα, Δε ξέρουμε που να πρωτοβάλουμε τις θαυμάστριες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor έκανε ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης που αποφάσισε να αποχωρήσει εξαιτίας ενός δύσκολου τραυματισμού, αποκάλυψε πως είναι τώρα η υγεία του αλλά και τι πιστεύει για τους χαρακτήρες των παιδιών που έχουν μείνει στο παιχνίδι μέχρι σήμερα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είμαι καλά. Πονάνε λίγο τα πόδια μου αλλά όλα θα φτιάξουν. Χτύπησα το ένα πόδι σε ένα αγώνισμα που κάναμε στην παραλία, η αλήθεια είναι όταν πήγα στο γιατρό μετά το παιχνίδι και το είδα να πρήζεται ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τα κλάματα μέσα στο παιχνίδι. Το άλλο πόδι μάλλον είναι γιατί έβαζα περισσότερο βάρος σε αυτό. Έκλαιγα γιατί στεναχωρήθηκα που είχα φτάσει μέχρι αυτό το σημείο και έγινε αυτό, σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα. Τα συζητάγαμε και με τον Τζέιμς. Κρατάγαμε ο ένας τον άλλο μέχρι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Η παραγωγή μου επέτρεπε να μείνω στο παιχνίδι να ξεκουραστώ χωρίς να παίζω. Δε θα το έκανα όμως αυτό ποτέ. Η Ελένη είναι η μόνη που πιστεύω ότι δάκρυσε πραγματικά που έφυγα. Η κοπέλα ήταν η μόνη που με ρώταγε τόσο καιρό για τα πόδια μου. Οι άλλοι τόσο καιρό δε ξέρανε ότι πονάω; Το θυμήθηκαν επειδή φεύγω από το παιχνίδι;» είπε ο Νίκος και συνέχισε.

«Με τον Τζέιμς κόλλησα από την πρώτη στιγμή γιατί λέγαμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ήξερα ότι δε θα παρεξηγούσε αυτά που έλεγα. Δεν έβγαινε κακία. Ήμασταν αληθινοί ο ένας απέναντι στον άλλο. Πίστευα ότι δε θα πει ότι φεύγει. Αν δεν είχα τον τραυματισμό θα μπορούσα να τον επηρεάσω για να μείνει. Έπεσα ψυχολογικά γιατί αν έμενα θα ήμουν μόνος μου δε θα είχα κάποιον να με κρατάει. Είναι σαν αδερφός μου… Το μεγαλύτερο έπαθλο το έχω κερδίσει είναι ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία. Έκανα δυο πολύ καλούς φίλους που πιστεύω ότι θα τους έχω και έξω».

Βέβαια, ο νεαρός πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δε δίστασε να απαντήσει και σε όσους έλεγαν ότι επηρεάζεται από τον Τζέιμς αλλά και για το τι πραγματικά συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνον και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Από τους υπόλοιπους παίκτες δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κανέναν. Από όσους έχουν μείνει η πιο αληθινή είναι η Ελένη όλοι οι άλλοι κινούνται με μια στρατηγικοί… Ο Κώστας για να λέει ότι επηρεάζομαι μάλλον δε με ήξερε καλά. Πιο ξεροκέφαλος από εμένα δεν υπάρχει, γέλαγα που λέγανε ότι με χειρίζεται ο Τζέιμς, αυτό το ξεκίνησε η Μαριαλένα με τον Σάκη. Αυτό που είπε ο Αλέξης για την Άννα Μαρία και εμένα είναι αστείο. Δε μπορείς να δεις ερωτικά κάποιον. Ούτε στο στρατό αυτό. Όπως μίλαγα με τον Τζέιμς μίλαγα και με την Άννα Μαρία… Η Άννα Μαρία έλεγε για τη σχέση της, μας είχε πει ότι δε φοβάται για το αγόρι της γιατί της έχει εμπιστοσύνη» δήλωσε. 

 

 

«Όταν μπήκε ο Σάκης μέσα η Μαριαλένα άλλαξε. Της μετέφερε πράγματα απ’ έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά, αυτό για μένα ήταν το χειρότερο. Είναι η “βασίλισσα της μπιφτέκας”! Δεν μπορώ να κρατάω κανέναν κοντά μου με το ζόρι. Καλά ο Σάκης έχει κάνει την κωλοτούμπα… Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί μπήκε στο Survivor. Πες μας και εμάς να ξέρουμε. Δεν ξέρω ποιος εκμεταλλεύεται ποιον.

Ο Ταβλαδάκης ήταν η φωνή, οι άλλοι υποκινούσαν από πίσω τα νήματα. Όταν έφυγε έκαναν άλλη κίνηση και τράβηξαν στο μέρος τους τον Παππά. Ο Σάκης το οργανώνει πολύ ωραία το πράγμα, ειδικά όταν δεν υπάρχουν κάμερες μπροστά. Κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην κάνει το μπαμ. Σε περίπτωση που καμιά μέρα η Μαριαλένα θα φύγει από το παιχνίδι, ο “γύπας” Σάκης θα ανοίξει τα φτερά του και θα κάνει κίνηση άλλου… Στην Νικολέτα; Που το ξέρεις εσύ; Ε σίγουρα! 

Τι άλλο να πω για τον Παππά; Έχω κουραστεί, δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομα του. Απλά ήθελε να φάει τον James από το παιχνίδι. Μετά την αποχώρησή του Αλέξη, είδαμε πολλές κωλοτούμπες. Ο Ντάφυ έμεινε για 9η φορά και όλοι πήγαν στο πλευρό του. Ο Ηλίας μας είπε ότι άκουσε την Ελευθερία να λέει στον Αλέξη Παππά “Φάε τον James”. Ο Ασημακόπουλος είναι διπλωμάτης, όπου γυρνάει ο άνεμος. Τα λόγια της Χριστίνας την έβαλαν να τα πει. Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση. Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη.

Για να γελάω πραγματικά για τρολ, θα ήθελα νικητή τον Τριαντάφυλλο αλλά νομίζω πως ο μόνος άνθρωπος που έχει ανάγκη το έπαθλο είναι η Έλενα Χαμπέρη» αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης στο «Love It».

 

Στο Ζευγολατιό, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη βρέθηκε η κάμερα του «Πρωινού». Συγγενείς και φίλοι του πρώην παίκτη του Survivor αναφέρονται σε εκείνον με τα καλύτερα λόγια και περιμένουν να επιστρέψει στη χώρα μας και το χωριό του για να τον υποδεχτούν με πυροτεχνήματα.

«Ετοιμάζουμε μια πολύ θερμή υποδοχή στον Νίκο. Ελπίζω ότι θα κάνουμε την Ανάσταση που δεν κάναμε το Πάσχα, κάτι τέτοιο. Εγώ θα είμαι στη φάση του φαγητού. Μπορεί να βάλουμε αρνάκι, προβατίνα δε θα έχουμε. Δε θα ξέρουμε που να πρωτοβάλουμε τις θαυμάστριες. Θα κάνουμε μια επιτροπή, θα θέσουμε κριτήρια, να διαλέξουμε κάποιες με τον κουμπάρο μου και μετά ο Νίκος θα κάνει την τελική επιλογή» είπε ο νονός του ενώ η μια από τις παιδικές του φίλες ανέφερε:

«Με τις κάμερες δεν είναι εύκολο να εξοικειωθείς ειδικά όταν δεν έχεις καμία σχέση με αυτό. Θεωρώ ότι αυτό τον έκανε να παρεξηγηθεί από το κοινό, το ότι δεν ήξερε να χειριστεί καλά τις κάμερες, το πως να πει σωστά αυτό που ήθελε αλλά τελικά όλα πήραν τον δρόμο τους και θα γυρίσει σαν νικητής»

Aπό την άλλη ο θείος του Νίκου Μπάρτζη φανερά συγκινημένος και στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του Νίκου είπε: «Μπροστά σε αυτό που έγινε για τον Τζέιμς του Νίκου θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερη η υποδοχή. Θα τον φέρουν συνοδεία μόλις στρίψει και θα έρθουν με πυροτεχνήματα. Στείλαμε ένα παιδί γερό και μας έρχεται τραυματισμένο γιατί έχει ήθος και δε μπορούσε να κάτσει στον πάγκο. Έπαιζε τραυματισμένος. Ο Νίκος αποφάσισε να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο, πονάει πολύ. Έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί θα ήταν σίγουρα στον τελικό. Έχει μιλήσει με τον μπαμπά του. Τώρα είναι ακόμα στο ξενοδοχείο, δε ξέρουμε ποια μέρα θα έρθει»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια