Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Καίτη Γαρμπή μετά την Tv θα εμφανιστεί και στο θέατρο; «Έχω μια προτασάρα»

  13/05/2021 11:54
Η Καίτη Γαρμπή μετά την Tv θα εμφανιστεί και στο θέατρο; «Έχω μια προτασάρα»

Η Καίτη Γαρμπή μετά την Tv θα εμφανιστεί και στο θέατρο; «Έχω μια προτασάρα»

  13/05/2021 11:54

Το τηλεοπτικό της πέρασμα από την «Μουρμούρα, το #HoF και ο γιος της - Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια στον Μουτσινά; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Καίτη Γαρμπή ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» όπου μίλησε για το House of Fame και τον ρόλο της στην επιτροπή αλλά και για την πιθανότητα να την δούμε στο θεατρικό σανίδι.

Για το House of Fame δήλωσε: «Αν είχα δουλειά βραδινή δεν θα το αποφάσιζα να πάω στο House of fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο.

Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. 

Ο γιος μου είναι ένα καλό παιδί και δεν χρειάστηκε ποτέ να έχουμε συγκρούσεις. Είμαστε παιδική χαρά αλλά είμαστε και σοβαροί όταν πρέπει. Είμαστε η Καίτη, ο Διονύσης και ο Δημήτρης και είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι

Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο».

Λίγο αργότερα η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της πέρασμα από την «Μουρμούρα» και όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική απάντησε:

«Να γίνω ξαφνικά ηθοποιός; Και τι θα κάνουν οι ηθοποιοί. Εγώ αυτό κάνω, τραγουδάω. Ένα πέρασμα το κάνω. Έχω μια προτασάρα αλλά έχε χάρη. Μαζί με όλα αυτά που θα κάνω υπάρχει μια περίπτωση να κάνω ένα γύρο σε πολύ ωραία θέατρα που θα έχω έναν ρόλο».

Η Καίτη Γαρμπή μαζί με τους Alcatrash τραγουδούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας