«Εδώ τέλειωσε... είχαμε μπροστά μας ένα μεγάλο τέρας... Άι να χαθείς ρε κάθαρμα»

 

 

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Χρύσα Ρώπα και η Άννα Παντζέλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Χαιρέτησε τον πλάτανο» - «Είναι πολύ κρίμα, αλλά είναι και πολλή ντροπή» - «Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες»
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Τάσο Τεργιάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε φέτος για πρώτη φορά στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του δεν μαρτυρούσε όλα αυτά που φέρεται να έχει πράξει.  

Παράλληλα, η Πηνελόπη Πιτσούλη εξέφρασε την άποψή της για τον αν οι καλλιτέχνες που έχουν καταγγελθεί έχουν μέλλον στην υποκριτική, ενώ έδωσε μια συμβουλή και στις νέες ηθοποιούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Πρώτη φοράω φέτος δουλέψαμε μαζί και ήταν τόσο κύριος, τόσο άψογος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Που να ξέρω εγώ. Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν είναι ένα απλό πράγμα, είδαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να είχαμε μπροστά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το αν οι καλλιτέχνες που έχουν καταγγελθεί θα μπορέσουν να δουλέψουν ξανά, η ίδια απαντά: «Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μέλλον στο χώρο. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του «άι να χαθείς ρε κάθαρμα». Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο…Εδώ τελείωσε».

Τέλος, η Πηνελόπη Πιτσούλη δίνει μια συμβουλή στους νέους ηθοποιούς: «Να προσέχουν και το παραμικρό που τους φαίνεται ύπουλο και πονηρό. Να το καταθέτουν, να μην το προσπερνάνε».

 

Στην εκπομπή «T Live» μίλησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, αλλά και η Άννα Παντζέλη, η οποία τόνισε από την πλευρά της πως πλέον δεν πέφτει από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν.

«Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει γιατί αποκτούν μια αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να υποκλίνονται ή να υπηρετούν, να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Ένιωσα όμως πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ γελοία που δεν το ήξερα και μπράβο στα κορίτσια, στις τρεις συναδέλφους, τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ τα ονόματά τους. Μπράβο τους, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπό σου και με το επίθετό σου και να πεις. Είμαστε μια κοινωνία λίγο άγρια. Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν», είπε η Άννα Παντζέλη.

Η Χρύσα Ρώπα είπε από την πλευρά της: «Είναι πάρα πολύ κρίμα, αλλά είναι και πάρα πολύ ντροπή. Δεν το πίστεψα όταν τα άκουσα όλα αυτά. Ναι, είχαμε συνεργαστεί. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω. Δεν μπορούσα και τα δύο. Μ’ αυτά τα πρόσωπα, μ’ αυτούς τους συναδέλφους έχω δουλέψει. Απέχει πολύ, παρασάγγας απέχει η εικόνα που έχω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν ισχύει και δεν ισχύουν πια και τα αισθήματά μου»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega