Η Πάνια αποκάλυψε την ηλικία της, την αρρωστοφοβία της, τον γιο της και τον Καρβέλα

 

 

 

Η Αννίτα Πάνια καλεσμένη στο «Πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της - Χείμαρος - Όπως είπε η ίδια το έκανε γιατί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι παλιά της συνεργάτιδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η παρουσιάστρια μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον Νίκο Καρβέλα αλλά και το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον της.

«Κάθε τρεις μήνες κάνω εξετάσεις, με ρωτάς αν έχω αρρωστοφοβία;» είπε και ομολόγησε ότι για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού πήρε φαρμακευτική αγωγή.

«Ψυχανάλυση κάνουμε;» είπε απαντώντας με ερώτηση στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα που την αφορούσαν προσωπικά, πετώντας του την επική ατάκα: «Προβληματικό παιδί είσαι κι εσύ, φαίνεσαι!»

Για τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα είπε: «Ο Νίκος είναι ένα πλάσμα που θαυμάζω άρα μπορώ να πω ότι τον αγαπώ για το μυαλό του για τα πάντα και την ίδια στιγμή είναι ο μόνος άντρας που θέλω να σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλεσε την Άννα Βίσση «σαν οικογένειά μου».

Μιλώντας για τον χωρισμό της από τον συνθέτη είπε:

«Το χωρίζω είναι μια φράση πολύ σκληρή και έχει να κάνει με τους ανθρώπους που δεν γουστάρουν ο ένας τον άλλον. Δεν έχω χωρίσει από κανέναν άνθρωπο που συνεχίζω ν’ αγαπιέμαι.  Είναι μια λέξη που δεν χρησιμοποιώ. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω δεσμούς με κάποιον άνθρωπο δεν χωρίζω. Δεν θα έκανα άλλον γάμο στη ζωή μου, δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος μου ήταν ένα πάρτι. Είναι ένα event που θέλει να περάσει καλά και οι άνθρωποί του».

Μίλησε όμως και για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Καρβέλα, τον Αντρέα.

«Έρχεται αυτός στη ζωή μου που είναι η καψούρα, είναι ο άντρας μου, όλη μου η ζωή, η απόλυτη λατρεία δεν θα σταματήσω να μιλάω είπε χαρακτηριστικά». «Με τον γιο μου είμαι υπερβόλα. Η μικροβιοφοβία που είχα δεν μου επέτρεπε ούτε να αλλάξω πάνα στο παιδί μου και να κάνω αυτά που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να νταλαβεριστώ με ένα μωρό. Μεγαλώνοντας έχω αποκτήσει μια σχέση με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει σαν τύπος. Μου κάνει πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου για συναναστροφή» είπε χαρακτηριστικά για τον γιο της.

Παράλληλα εξήγησε πώς την επηρέαζε ο φόβος για τα μικρόβια και πώς τον ξεπέρασε. Μίλησε όμως και για την εκπομπή της στο Open και αν θα συνεχίσει του χρόνου.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία να γίνει με πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι η εμπορική τοποθέτηση. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο η τόση πολλή τοποθέτηση με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί. Αυτό είναι καλό για την ανθρωπότητα. Αυτή την εκπομπή αν κατάφερε να την παρακολουθήσει κανείς σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έχει κάποιο πρόβλημα», είπε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο