«Με το παιδί, ο σεβασμός & η αγάπη για την γυναίκα μου αυξήθηκαν απίστευτα»

 

Ο Ησαϊας Ματιάμπα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κύπρια σύζυγο του. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αποκόμισες κάτι από την περίοδο που δια­νύουμε;

Όσοι έχουμε δημιουργήσει οικογένειες ήρθα­με πιο κοντά σε αυτές αλλά και στον εαυτό μας. Ο γιος μου δεν θα ξαναζήσει την παιδική του ηλικία. Άρα, τι πρέπει να κάνω ως πατέρας; Να αφιερωθώ στο ρόλο μου, στο παιδί μου και στη σύζυγο μου χωρίς να με απασχολεί ούτε αν θα κοιμάμαι πολύ ούτε αν θα είμαι κουρασμένος. Όταν βλέπεις το χαμόγελο του παιδιού σου, τις αντιδράσεις του, την αθωότητα του, ξεχνάς τα πάντα και προσπερνάς οποιαδήποτε κούραση και στρες. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί ο Ηρακλής έχει λειτουργήσει ως αγχολυτικό και ως βάση για να ξεπεράσω καθετί που με προβληματίζει. Αυτή την περίοδο μπορούμε να κάνουμε μια εσωτερική δουλειά που θα αποσκοπεί στη βελτίωση και την εξέλιξη πρώτα του εαυτού μας. Αφού αγαπήσουμε τον εαυτό μας, σίγουρα θα αγαπήσουμε και τους γύρω μας. 

 Πώς είναι ο Ηρακλής;

Έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει. 

Πόσο έχει αλλάξει τη σχέση σου με τη Βασιλική ο Ηρακλής;

Μετά τον Ηρακλή, ο σεβασμός και η αγάπη μου για την Βασιλική αυξήθηκαν σε βαθμό που δεν το πίστευα. Ξεπέρασε το 100% ως μητέρα και νιώθω υπερηφάνεια για εκείνη. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι και γεμάτοι κατανόηση και εμπιστοσύνη. 

Θα θέλατε να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένειά σας;

Ναι! Ανήκουμε όμως στην κατηγορία των ζευγαριών που δεν έχουν βοήθεια γιατί η μητέρα μου είναι στο χωριό της, στον Πλατανιά Αιτωλοακαρνανίας, και οι γονείς της Βασιλικής στην Κύπρο. Έχουμε σκεφτεί λοιπόν ότι η κατάλληλη περίοδος για να μπορούμε σε αυτή την διαδικασία -αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες- θα είναι όταν ο Ηρακλής θα πάει σε παιδικό σταθμό, σύμφωνα με το περιοδικό «Hello».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»