Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με το παιδί, ο σεβασμός & η αγάπη για την γυναίκα μου αυξήθηκαν απίστευτα»

  09/05/2021 10:41
«Με το παιδί, ο σεβασμός & η αγάπη για την γυναίκα μου αυξήθηκαν απίστευτα»

«Με το παιδί, ο σεβασμός & η αγάπη για την γυναίκα μου αυξήθηκαν απίστευτα»

  09/05/2021 10:41

Ο Ησαϊας Ματιάμπα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κύπρια σύζυγο του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αποκόμισες κάτι από την περίοδο που δια­νύουμε;

Όσοι έχουμε δημιουργήσει οικογένειες ήρθα­με πιο κοντά σε αυτές αλλά και στον εαυτό μας. Ο γιος μου δεν θα ξαναζήσει την παιδική του ηλικία. Άρα, τι πρέπει να κάνω ως πατέρας; Να αφιερωθώ στο ρόλο μου, στο παιδί μου και στη σύζυγο μου χωρίς να με απασχολεί ούτε αν θα κοιμάμαι πολύ ούτε αν θα είμαι κουρασμένος. Όταν βλέπεις το χαμόγελο του παιδιού σου, τις αντιδράσεις του, την αθωότητα του, ξεχνάς τα πάντα και προσπερνάς οποιαδήποτε κούραση και στρες. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί ο Ηρακλής έχει λειτουργήσει ως αγχολυτικό και ως βάση για να ξεπεράσω καθετί που με προβληματίζει. Αυτή την περίοδο μπορούμε να κάνουμε μια εσωτερική δουλειά που θα αποσκοπεί στη βελτίωση και την εξέλιξη πρώτα του εαυτού μας. Αφού αγαπήσουμε τον εαυτό μας, σίγουρα θα αγαπήσουμε και τους γύρω μας. 

3897887634667264 isaias matiaba copy 2

 Πώς είναι ο Ηρακλής;

Έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει. 

3897887724992422 matiaba copy 3

Πόσο έχει αλλάξει τη σχέση σου με τη Βασιλική ο Ηρακλής;

Μετά τον Ηρακλή, ο σεβασμός και η αγάπη μου για την Βασιλική αυξήθηκαν σε βαθμό που δεν το πίστευα. Ξεπέρασε το 100% ως μητέρα και νιώθω υπερηφάνεια για εκείνη. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι και γεμάτοι κατανόηση και εμπιστοσύνη. 

3897888532458774 isaias-matiaba-sizigos-gios

Θα θέλατε να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένειά σας;

Ναι! Ανήκουμε όμως στην κατηγορία των ζευγαριών που δεν έχουν βοήθεια γιατί η μητέρα μου είναι στο χωριό της, στον Πλατανιά Αιτωλοακαρνανίας, και οι γονείς της Βασιλικής στην Κύπρο. Έχουμε σκεφτεί λοιπόν ότι η κατάλληλη περίοδος για να μπορούμε σε αυτή την διαδικασία -αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες- θα είναι όταν ο Ηρακλής θα πάει σε παιδικό σταθμό, σύμφωνα με το περιοδικό «Hello».

3897887063855946 ΗΣΑΙΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας