Κλεμμένο το βιβλίο της Meghan;  «Μην αντιγράφετε τους Sussex» - Οργή κατά Kate & William

 

 

Ο πρίγκιπας Harry  και η Oprah συνεργάζονται για άλλη μια φορά σε μια τηλεοπτική παραγωγή - Κλεμμένο το παιδικό βιβλίο που έγραψε η Meghan; «Εύχομαι να της κάνει μήνυση» - «Μην αντιγράφετε Ηarry & Meghan»: Οργή κατά Kate - William για το κανάλι στο youtube - Το φωτογραφικό πρότζεκτ της Κate «Hold Still» γίνεται βιβλίο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Νέες αποκαλύψεις από γραμματέα του Παλατιού - Η Δούκισσα του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Oprah ανέφερε ότι το Μπάκιγχαμ «απέτυχε να την προστατεύσει»

Η Meghan Markle ήταν «σε μεγάλο βαθμό» προστατευμένη από το γραφείο Τύπου το Παλατιού του Κέσινγκτον παρά τους ισχυρισμούς της στη συνέντευξή της στην Oprah, λέει πρώην γραμματέας του γραφείου Τύπου στο δικαστήριο σύμφωνα με τη «Sun».

Η Δούκισσα του Σάσεξ «χαντάκωσε» τους βοηθούς του Παλατιού στη συνέντευξη-βόμβα που έδωσε τον περασμένο Μάρτιο, υποστηρίζοντας ότι «απέτυχαν να την προστατεύσουν». Είπε, επίσης, με ένταση ότι «δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν τον εαυτό της και τον Πρίγκιπα Χάρι». Ωστόσο, ο πρώην γραμματέας Τύπου του ζευγαριού Τζέισον Νάουφ φαίνεται να αντικρούει τους ισχυρισμούς της σε επίσημα δικαστικά έγγραφα.

Σε επιστολή τους προς το Ανώτατο Δικαστήριο, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τη βασιλική οικογένεια ισχυρίζονται ότι ο ίδιος κατέβαλε «πολλές προσπάθειες» προκειμένου να προστατέψει τη ζωή και τη φήμη της Μeghan. Για παράδειγμα, το 2016 ο κ. Νάουφ εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο κατέκρινε το «ρατσιστικό και σεξιστικό ρεπορτάζ» για την Μeghan.

Ο βοηθός, ο οποίος τώρα εργάζεται για τον Πρίγκιπα William και την Κate, κατέβαλε επίσης «σημαντικές προσπάθειες σε διάστημα πολλών μηνών» για να προστατεύσει και τον Thomas Markle. Τα έγγραφα δείχνουν ότι αυτό έγινε παράλληλα με «τα μέτρα που λήφθηκαν για να αντιταχθούν σε ρεπορτάζ τα οποία προέβαλαν την Μeghan με έναν άδικο η αναληθή τρόπο».

Αυτά αποκαλύφθηκαν αφότου η Meghan κέρδισε τον τελευταίο γύρο της δικαστική διαμάχης περί απορρήτου και πνευματικών δικαιωμάτων εναντίον της «Mail on Sunday» για μια επιστολή που έστειλε στον μπαμπά της. Επιβεβαιώθηκε σε νομικά έγγραφα ότι ο κύριος Νάουφ είχε πει στη Μeghan να αναφέρει την κακή υγεία του πατέρα της στην «βαθιά προσωπική» επιστολή. Ο Τhomas Markle υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από τον γάμο του Harry και της Μeghan τον Μάιο του 2018, στον οποίο δεν παρευρέθηκε.

Ο κύριος Νάουφ φέρεται να είναι ο υπάλληλος που υπέβαλε καταγγελία για εκφοβισμό τον Οκτώβριο του 2018, με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων του Παλατιού, οι οποίοι φαίνεται να δέχονταν πιέσεις από τη Δούκισσα. Οι ισχυρισμοί αυτοί τους οποίους φαίνεται να αρνείται η Μeghan διερευνούνται.

Η Μeghan έχει μιλήσει αρκετές φορές για την υποτιθέμενη έλλειψη προστασίας που της παρείχε η βασιλική οικογένεια. Στη συνέντευξή της στην Oprah ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοι του Παλατιού άφησαν τον Τύπο να πιστεύει ότι εκείνη έκανε την Κate να κλάψει πριν τον γάμο ενώ συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Η Μeghan είπε: «Μόλις μετά τον γάμο μας, ξεκίνησαν όλα να χειροτερεύουν. Κατάλαβα ότι όχι μόνο δεν ήμουν προστατευμένη, αλλά ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα για να προστατέψουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατέψουν τον άντρα μου και εμένα».

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι αυτό για το οποίο μετάνιωσε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι νόμιζε ότι το Παλάτι θα την προστάτευε. Σε προηγούμενα δικαστικα έγγραφα, η Μeghan είπε επίσης ότι αφέθηκε ανυπεράσπιστη από το γραφείο Τύπου του Κέσινγκτον ενώ ήταν έγκυος. 

Ο πρίγκιπας Harry  και η Oprah συνεργάζονται για άλλη μια φορά σε μια τηλεοπτική παραγωγή.

Το 2019, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Harry συνεργάστηκε με την Oprah σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία, στην οποία και οι δύο είναι συν-δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί.

Σύμφωνα με δήλωση που κυκλοφόρησε από το Παλάτι τον Απρίλιο του 2019: «Η σειρά ντοκιμαντέρ θα επικεντρωθεί τόσο στην ψυχική ασθένεια όσο και στην ψυχική ευεξία, εμπνέοντας τους θεατές να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο καθένας μας και πώς να εξοπλίσουμε τον εαυτό μας με τα κατάλληλα εργαλεία για μία καλύτερη ζωή και όχι απλά για να επιβιώνουμε».

Η σειρά αποτελεί μέρος της μεγάλης σημασίας που δίνει ο πρίγκιπας Harry στην ψυχική υγεία, τόσο με την υποστήριξη προγραμμάτων που βοηθούν σε θέματα ψυχικής υγείας, όσο και στην προσπάθεια μείωσης του στίγματος που περιβάλλει το ζήτημα.

«Πιστεύω αληθινά ότι η καλή ψυχική υγεία -η ψυχική ικανότητα- είναι το κλειδί για μία ισχυρή ηγεσία, για τις παραγωγικές κοινότητες και για την επίτευξη των στόχων. Είναι τεράστια ευθύνη να το κάνουμε αυτό καθώς σας φέρνουμε τα γεγονότα, την επιστήμη και την ευαισθητοποίηση ενός θέματος που είναι τόσο διαχρονικό», είπε ο πρίγκιπας Harry για την έναρξη αυτής της πρωτοβουλίας.

«Ελπίζουμε ότι αυτή η σειρά θα είναι θετική, διαφωτιστική και χωρίς αποκλεισμούς - με ανταλλαγή ιστοριών και απαράμιλλο ανθρώπινο πνεύμα, ατόμων που παλεύουν με τα πιο σκοτεινά σημεία και θα δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Είμαι απίστευτα περήφανος που συνεργάζομαι με την Oprah σ' αυτήν την ζωτικής σημασίας σειρά που έχουμε αναπτύξει εδώ και αρκετούς μήνες», συμπλήρωσε.

Η σειρά ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το «House Beautiful» θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2021.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή της Drew Barrymore, η Oprah αποκάλυψε ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην AppleTV+ τον Μάιο του 2021. «Θέλω απλώς να πω ότι ο δρ Perry και εγώ, τα τελευταία δύο χρόνια, μαζί με τον πρίγκιπα Harry και την Apple, δουλεύουμε πάνω σε αυτήν τη σειρά για την ψυχική υγεία που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από την Apple», είπε.

Μιλώντας στην «Telegraph» ο πρίγκιπας Harry είπε ότι για την υλοποίηση της σειράς ήρθαν σε επαφή με επιστήμονες του χώρου για να τους συμβουλεύσουν στον τρόπο προσέγγισης του θέματος «εκτιμούμε ότι πρόκειται για ένα πολύπλευρο θέμα και έχουμε τεράστια ευθύνη να το κάνουμε σωστά», δήλωσε.

Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν η Oprah ή ο Harry θα εμφανιστούν στη σειρά, θα είναι οι αφηγητές αυτής ή θα περιοριστούν μόνο πίσω από τις κάμερες. 

 Κλεμμένο το παιδικό βιβλίο που έγραψε η Meghan; «Εύχομαι να της κάνει μήνυση»

Η Μeghan Markle έκανε το συγγραφικό της ντεμπούτο ως Δούκισσα του Σάσεξ δημιουργώντας το βιβλίο «The Bench», όμως κάποιοι το έψαξαν και ισχυρίζονται ότι από κάπου άντλησε έμπνευση για τη συγγραφή του.

Συγκεκριμένα, η Μeghan κατηγορείται ότι αντέγραψε μια βρετανίδα συγγραφέα.

Το απόγευμα της Τρίτης, η εκδοτική εταιρεία Random House» ανακοίνωσε την έκδοση του παιδικού βιβλίου της Μέγκαν Μαρκλ, με τίτλο «The Bench», το οποίο θα εκδοθεί στις 8 Ιουνίου, τονίζοντας ότι η δούκισσα το δημιούργησε μέσα από ένα ποίημα που έγραψε για τον πρίγκιπα Harry κατά τη γέννηση του γιου τους Άρτσι.

Οι ομοιότητες με το βιβλίο του 2018

Ωστόσο, οι βασιλικοί παρατηρητές ανακάλυψαν γρήγορα ομοιότητες ανάμεσα στην ιστορία της Μέγκαν με ένα παιδικό βιβλίο της Corrinne Averiss, με τίτλο «The Boy and The Bench», το οποίο κυκλοφόρησε το 2018.

Και τα δύο βιβλία μοιάζουν αρκετά τόσο στο θέμα της εικονογράφησης, όσο και στην ιστορία που επικεντρώνεται στον ειδικό δεσμό μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ κάθονται σε ένα παγκάκι.

Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: 

«Σχεδόν πανομοιότυπο με το βιβλίο της Corrinne Averiss «The Boy On the Bench», ακόμη και το εξώφυλλο».

«Ελπίζω η συγγραφέας να της κάνει μήνυση» γράφει άλλος χρήστης του twitter το οποίο έχει γεμίσει με αρνητικά σχόλια για τη Μeghan Markle

Την ίδια ώρα πηγές, αναφέρουν ότι η Μέγκαν σχεδιάζει να γράψει κι άλλα βιβλία στο μέλλον τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Κάτι που θα εξαρτηθεί από την επιτυχία που θα έχει το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα.

Η δήλωσή της Μeghan Markle για το βιβλίο της

Την εικονογράφηση του βιβλίου ανέλαβε ο βραβευμένος Κρίστιαν Ρόμπινσον, ενώ η Μeghan θα χαρίσει τη φωνή της στην ηχητική έκδοση του βιβλίου.

«Το «The Bench» ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα για τον σύζυγό μου την ημέρα του πατέρα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του Archie», αναφέρει η Μeghan Markle στην ανακοίνωση.

«Αυτό το ποίημα έγινε αυτή η ιστορία. Ο Κρίστιαν (σ.σ. Κρίστιαν Ρόμπινσον), το έντυσε με όμορφες και αιθέριες εικόνες ακουαρέλας που συλλαμβάνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου από όλα τα κοινωνικά στρώματα».

«Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερη για εμένα και ο Κρίστιαν και εγώ εργαστήκαμε στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό. Ελπίζω ότι το «The Bench» θα εκφράσει κάθε οικογένεια, όσο και τη δική μου», καταλήγει η δούκισσα του Σάσεξ.

Η εικονογράφηση του βιβλίου περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς πατεράδες, μεταξύ αυτών ένας κοκκινομάλλης στρατιώτης, που όλοι καταλαβαίνουν ότι δημιουργήθηκε με έμπνευση από τον πρίγκιπα Χάρι.

 

«Μην αντιγράφετε Ηarry & Meghan»: Οργή κατά Kate - William για το κανάλι στο youtube

Οι φαν της Meghan έχουν εξαπολύσει επίθεση κατά του Πρίγκιπα William και της Kate, με αφορμή το βίντεο που δημιούργησαν για να προωθήσουν το κανάλι τους στο YouTube κατηγορώντας τους ότι θέλουν να γίνουν celebrities.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ότι ξεκινούν ένα νέο εγχείρημα και έχουν δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube στο οποίο θα μοιράζεται τα παρασκήνια από τη ζωή του ζευγαριού κυρίως κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους σε άλλες χώρες, δέχτηκαν επίθεση.

Τα τρολ του διαδικτύου δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν να σφυροκοπούν το ζευγάρι κατηγορώντας τους ότι συνεχώς προσπαθούν να ξεπεράσουν τη Μeghan και τον Harry.

Τα καυστικά σχόλια στο διαδίκτυο:

«Αυτή η κίνηση δείχνει απόγνωση»

«Η συνεχής προσπάθεια να ξεπεράσουν τον Χάρι και τη Μέγκαν σε κάθε στροφή είναι λυπηρή»

«Ο William και η Κate είναι σοβαροί άνθρωποι και η προσπάθειά τους να παρουσιαστούν ως οτιδήποτε άλλο μοιάζει μη αυθεντική.»

«Όταν η Μeghan έκανε το backstage βίντεο από τη «Vogue» την κατηγόρησαν ως παραβίαση των κανονισμών των royals, τώρα κάνουν το ίδιο».

«Δεν χρειάζεται να αντιγράφουν τους Σάσεξ. Είναι ήδη τέλειοι όπως μας λένε ξανά και ξανά.»

Ένα άλλο άτομο ανέφερε ότι «οι Cambridges προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά στο κοινό και θέλουν να έρθουν πιο κοντά στους φαν τους. Αλλά δεν έχουν αυτό το προσωπικό άγγιγμα των Sussexes. Αυτό είναι έμφυτο.»

Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι το τρέιλερ για το κανάλι στο YouTube μοιάζει περισσότερο με μια «τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι»

«O Harry και η Μeghan εισέπραξαν όλο το μίσος από τους royals, ενώ τώρα αποδεικνύεται ότι το αγαπημένο τους ζευγάρι (σσ ο William και η Κate) είχε κάμερες που τους ακολουθούσαν σαν ριάλιτι σόου και τώρα το YouTube blogging είναι η νέα τους ασχολία.»

 

Το φωτογραφικό πρότζεκτ της Κate «Hold Still» γίνεται βιβλίο

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου - Το κόστος ανέρχεται στα 34 δολάρια

Σε βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το project της Kate Midletton «Hold Still», που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η τεράστια απήχηση, που είχε η έκθεση, με 31.000 συμμετοχές να έχουν υποβληθεί, οδήγησε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να μεταφέρει την έκθεση της στις 168 σελίδες του βιβλίου «Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020». Η ίδια ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του για τις 7 Μαΐου μέσω μιας ανάρτησης της στο Instagram. Τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για τις ανάγκες της Εθνικής Πινακοθήκης και για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Mind».

 

Όπως κάνει γνωστό, η κάθε φωτογραφία στο βιβλίο θα συνοδεύεται και από ένα κείμενο, το οποίο θα αφηγείται την ιστορία πίσω από αυτήν. Μάλιστα, στο βίντεο, που ανέρτησε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μπορεί κανείς να πάρει μία γεύση από το εξώφυλλο του βιβλίου.

Στον πρόλογο του βιβλίου, η Κate γράφει: «Όταν σε δεκαετίες από τώρα θα σκεφτόμαστε την πανδημία του κορωνοϊού, θα αναλογιζόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τους αγαπημένους μας που χάσαμε, την αποξένωση από την οικογένεια και τους φίλους μας, αλλά και την καταπόνηση των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή. Αλλά θα θυμόμαστε και τα καλά: τις πράξεις καλοσύνης, εκείνους που βοήθησαν, τους ήρωες που εμφανίστηκαν από κάθε χώρο, πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε τελικά στην καινούρια κανονικότητα. Μέσα από το Hold Still, ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της φωτογραφίας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα αρχείο με όσα βιώσαμε, το οποίο να έχει διάρκεια. Να απαθανατίσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων και να καταγράψουμε σημαντικές στιγμές με τις οικογένειες και τις κοινότητες, που ζήσαμε μαζί σε αυτή την πανδημία».

 

 

Το θέμα της έκθεσης ήταν η ζωή των ανθρώπων κατά την διάρκεια της καραντίνας. Η Κate είχε ζητήσει από τους πολίτες της Βρετανίας να στείλουν τις δικές τους φωτογραφίες, όπου θα απεικονίζουν το πως αντιμετωπίζουν εκείνοι αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και να δημιουργήσουν έτσι το «πορτραίτο του έθνους». Από τις φωτογραφίες, που στάλθηκαν, μία επιτροπή διάλεξε τις 100 καλύτερες, οι οποίες και συμπεριλήφθηκαν στην ομώνυμη έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια