Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όταν δεν έχεις πάει ποτέ..στο γήπεδο και είσαι ο Κοντιζάς! Το τρολ Κουτσόπουλος

  07/05/2021 08:02
Όταν δεν έχεις πάει ποτέ..στο γήπεδο και είσαι ο Κοντιζάς!  Το τρολ Κουτσόπουλος

Όταν δεν έχεις πάει ποτέ..στο γήπεδο και είσαι ο Κοντιζάς! Το τρολ Κουτσόπουλος

  07/05/2021 08:02

 Η στρατηγική του Αλέξανδρου έφερε τα πάνω κάτω και πολλές εντάσεις στο #MasterChefGR - Το άγχος κυρίευσε τον Παύλο - Κατάφερε να βγάλει πιάτο ή όχι;  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός, νικητής προηγούμενης δοκιμασίας, είχε πολλά πλεονεκτήματα στη νέα ομαδική δοκιμασία. 

Ο Αλέξανδρος λοιπόν, όταν άκουσε από τους κριτές πως έχει όλα τα πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να έχει παίκτης για μία ομαδική δοκιμασία, έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα, όμως κάποιοι από τους συμπαίκτες του δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την έπαρσή του. Ακόμα και η Μαργαρίτα η οποία σπάνια σχολιάζει γεγονότα, δεν έκρυψε ότι την ενόχλησε λίγο η συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η πρώην παίκτρια του φετινού #MasterChefGR, Μαρία Λαζαρίδου - «Μου αρέσουν και τα δύο φύλα»

Ο Αλέξανδρος πάντως δεν έδειξε να... ιδρώνει το αυτί του. Για την ακρίβεια κινήθηκε με απόλυτη στρατηγική στις αποφάσεις του, κάτι που έδειξε με τον τρόπο που χώρισε τις ομάδες αλλά και με τους αρχηγούς που έθεσε στις αντίπαλες ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε να χωρίσει τους παίκτες σε τρεις ομάδες, η κάθε μία από τις οποίες θα αποτελούταν από τρία άτομα.

Η Mπλε ομάδα, όπως επιλέχθηκε από τον Αλέξανδρο αποτελείται από τον Ιωάννη, τον Τζαμάλ και τη Μαρίνα. Έθεσε αρχηγό των Μπλε τον Τζαμάλ ο οποίος δεν είχε εμπειρία μέσα στο παιχνίδι σε αυτή τη θέση.

Στην Kίτρινη ομάδα οι παίκτες της ήταν ο Νίκος, ο Παύλος και ο Διονύσης, και ο Αλέξανδρος επέλεξε τον Παύλο για αρχηγό που επίσης δεν είχε καμία εμπειρία.

Τέλος, στην κόκκινη ομάδα ήταν ο Αλέξανδρος, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα.

H... καραμούζα έδινε και έπαιρνε στην ομαδική δοκιμασία αλλά κάποιος από τους κριτές δεν ήξερε και πολύ καλά να τη χρησιμοποιήσει. 

Στην ομαδική των τριών ομάδων, των Μπλε, των Κόκκινων και των Κίτρινων, οι τρεις παίκτες της κάθε ομάδας έπρεπε να εναλλάσσονται ανά μερικά λεπτά στις παρασκευές τους και έτσι οι κριτές έπρεπε να είναι παρόντες για να δίνουν το σήμα ώστε να γίνεται σωστά η εναλλαγή.

Η καραμούζα είναι οικεία για τον παλιό φίλαθλο Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όχι όμως και για τον Σωτήρη Κοντιζά.

Γιατί όταν ήρθε η δική του σειρά για να την πατήσει και να αλλάξουν οι παίκτες, έδειξε να μην τα καταφέρνει και πολύ καλά.

Χρειάστηκε να προσπαθήσει αρκετές φορές μέχρι να καταφέρει τελικά να ακουστεί και να αλλάξουν θέσεις οι παίκτες.

Καταλαβαίνετε ότι ο Κουτσόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ειδικά όταν είδε τον Κοντιζά να τρομάζει με τον εκκωφαντικό ήχο με τον οποίο δεν είναι και πολύ εξοικειωμένος.

Το άγχος κυρίευσε τον Παύλο - Κατάφερε να βγάλει πιάτο ή όχι;

Δες την Δευτέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας