Στα πόδια της JLo ο μετανιωμένος Rodriguez αλλά εκείνη γύρισε σε άλλον πρώην

 

 
Μετανιωμένος ο Rodriguez, πέφτει στα πόδια της Jennifer Lopez, όμως εκείνη έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα με... πρώην της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πισωγυρίσματα φαίνεται ότι κάνει η σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μετά από τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, βγήκε ξανά με τον πρώην της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Page Six», η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Μπεν Άφλεκ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μάλιστα ακούγεται ότι έχει επισκεφτεί το σπίτι της τουλάχιστον 3 φορές ενώ σε μία από τις επισκέψεις αυτές, ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Τζένιφερ. "Η ασφάλεια παίρνει τον ηθοποιό από μια κοντινή τοποθεσία και τον περιμένει, αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της» αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα. 

Να θυμίσουμε ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2004, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χολιγουντιανός σταρ, είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί φιλικές επαφές με την πρώην σύντροφό του. Είχε τονίσει ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λόπεζ την οποία είχε χαρακτηρίσει αυθεντικό άνθρωπο. 

Ο φιλικός χωρισμός Λόπεζ - Ροντρίγκεζ

Μετά τον χωρισμό της Λόπεζ και του Ροντρίγκεζ, οι θαυμαστές της άρχισαν να αναρωτιούνται αν θα παραμείνουν φίλοι, όπως δήλωσαν στην κοινή τους ανακοίνωση και αυτό φαίνεται πως προσπαθούν να κάνουν. Πρόσφατα μάλιστα η Λατίνα σταρ και ο πρώην αθλητής συναντήθηκαν στο Λος Άντζελες και δείπνησαν μαζί, στο εστιατόριο που είχαν βγει το πρώτο τους ραντεβού. 

Εκεί μίλησαν για δουλειές και πώς θα προχωρήσουν μπροστά με φιλικό τρόπο χωρίς να έχουν πρόθεση να τα ξαναβρούν, αναφέρει πηγή στο περιοδικό «People».

«Η Jennifer και ο Alex προσπαθούν να βρουν τρόπο να είναι πρώην αλλά και να παραμείνουν φίλοι» 

Δεν ξέρουμε για ποιες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μίλησαν αλλά σίγουρα έχουν πολλά να διευθετήσουν αφού εκτός από τις επιχειρήσεις έχουν και κοινά σπίτια στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι.

Πηγή αναφέρει στο «Radar Online» ότι η συνάντησή τους έμοιαζε περισσότερο επαγγελματική παρά ρομαντική. «Δεν υπήρχε ένταση ή καυγάς ή φλερτ. Φαινόταν σαν ένα επαγγελματικό δείπνο και τίποτα άλλο. Αν και, πλήρωσε εκείνος τον λογαριασμό». 

 

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι οι δυο τους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν παρακάτω ενώ πηγή δήλωσε ότι ο Ροντρίγκεζ είναι μετανιωμένος και ελπίζει ότι η λατίνα σούπερ σταρ θα τον δεχτεί πίσω.

«Ο Άλεξ κανόνισε το δείπνο και μάλιστα έκανε κράτηση στο εστιατόριο που είχαν το πρώτο τους ραντεβού».

«Δεν υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας αλλά δεν είναι ο τύπος του άνδρα που του λένε ‘όχι’ και είναι 100% σίγουρος ότι θα την ξανακερδίσει» 

 

Ωστόσο, η Λόπεζ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να ζωντανέψει τη φλόγα με τον πρώην της. «Από τη στιγμή που αποφασίζει να προχωρήσει, τελείωσε», αναφέρει πηγή στο «Radar Online».

«Δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε εν θερμώ. Δεν είναι ότι είχαν έναν μεγάλο καυγά και έφυγε. Η Τζένιφερ δεν λειτουργεί έτσι. Σκέφτεται πολύ καιρό τα πράγματα πριν κάνει την κίνηση της». 

 

Η πηγή συνεχίζει: «Η Τζεν δεν είναι ασταθής στα ερωτικά της, ειδικά όταν εμπλέκονται τα παιδιά. Το γεγονός ότι μπόρεσε να τον συναντήσει οκτώ μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους χωρίς να είναι χάλια, τα λέει όλα. Έχει τελειώσει για εκείνη». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς