Όταν δεν έχεις ενσυναίσθηση το τι έχεις κάνει στο γιο σου και είσαι ο Κάρολος

 

 

 

Ο Κάρολος εξακολουθεί να βγάζει καπνούς απ' τα αυτιά για τη συνέντευξη του Ηarry στην Οprah - Ανατροπή! Η Μeghan Markle έκανε... λάθος για τον βασιλικό του τίτλο - Τα γενέθλια της Πριγκίπισσας Charlotte

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η επίσκεψη του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν αρκετή για να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον πρίγκιπα Κάρολο

Τελικά δεν συγχωρούνται όλα. Το ταξίδι του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, δεν ήταν, όπως φαίνεται, αρκετό για να «ξαναφτιάξει» τις σχέσεις του με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο. Μάλιστα, ο τελευταίος εξακολουθεί να «βγάζει καπνούς απ' τα αυτιά» εξαιτίας της αποκαλυπτικής συνέντευξης του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ. 

Συγκεκριμένα, πηγή του «US Weekly» ανέφερε ότι «ο Κάρολος εξακολουθεί να  είναι θυμωμένος επειδή ο Χάρι  άσκησε κριτική δημόσια στον ίδιο και τη βασιλική οικογένεια στη συνέντευξή του, και δεν θα το αφήσει έτσι». 

Ο Χάρι, που ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, όχι μόνο δεν έλυσε τις διαφορές του με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, αλλά οι δυο τους «με το ζόρι επικοινωνούσαν». 

Σύμφωνα με τη «Sun», η... ζημία που προκλήθηκε από τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ έχει κάνει τον Κάρολο να «πιστεύει ακράδαντα ότι ο γιος του δεν αξίζει να έχει το προνόμιο να είναι ένας βασιλικός». 

«Μάλλον παρερμήνευσε τους βασιλικούς κανόνες», τονίζει ο βιογράφος της Δούκισσας του Σάσεξ

Νέα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν τις εξελίξεις στη σχέση μεταξύ του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν και του παλατιού του Μπάκιγχαμ, αφού η Μέγκαν Μαρκλ δεν αποκλείται να έκανε λάθος σχετικά με τον βασιλικό τίτλο του γιου της, Άρτσι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Όπρα, τον περασμένο Μάρτιο. 

Ο βιογράφος της Όμιντ Σκόμπι, δήλωσε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ ενδέχεται να έχει παρερμηνεύσει τους βασιλικούς κανόνες, όταν είπε χαρακτηριστικά ότι ο Άρτσι δεν έγινε πρίγκιπας λόγω αλλαγής στο πρωτόκολλο και ότι αντιμετωπίστηκε διαφορετικά από τα ξαδέλφια του, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση.

Σε αντίθεση με τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Άρτσι ο οποίος γίνεται δύο ετών αυτό τον μήνα, δεν έχει βασιλικό τίτλο. 

Η Μεγκαν ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι ήθελε να του αποδοθεί ένας τίτλος ως «ασφάλεια» που θα τον συνοδεύει. «Όλο αυτό το μεγαλείο δεν έχει πραγματική σημασία για μένα», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

«Αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις της Μέγκαν στην Όπρα και τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις από το παλάτι σχετικά με την υπόθεση του Άρτσι, ίσως μπορεί κανείς να υποθέσει ότι έκανε λάθος στην ερμηνεία του πρωτοκόλλου», δήλωσε ο Σκόμπι, τα σχόλια του οποίου περιλαμβάνονται στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Χάρι και Μέγκαν: Οι αναμνήσεις ίσως ποικίλουν».

«Υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα στοιχεία σε αυτήν την ιστορία, τα οποία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε», συνέχισε. 

Σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίστηκαν το 1917, οι βασιλικοί τίτλοι παραδίδονται μόνο στα παιδιά και τα εγγόνια του μονάρχη, καθώς και στον μεγαλύτερο εγγονό του Πρίγκιπα της Ουαλίας.  

Τα γενέθλια της έχει η Πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η κόρη του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κλείνει τα έξι της χρόνια και ο επίσημος λογαριασμός του παλατιού στο Instagram θέλησε να της ευχηθεί δημόσια κοινοποιώντας μια πολύ όμορφη φωτογραφία της, που τραβήχτηκε από τη μητέρα της.

«Ευχόμαστε στην Πριγκίπισσα Σάρλοτ σήμερα χαρούμενα έκτα γενέθλια.», ήταν η λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία της μικρής.

Θυμίζουμε πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν άλλα δύο παιδάκια, τον επτά ετών Πρίγκιπα Γεώργιο και τον τριών ετών Πρίγκιπα Λούι.

Δείτε την ανάρτηση του παλατιού για τα γενέθλια της Πριγκίπισσας Σάρλοτ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»