Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«O Άγιος Δημήτριος με έσωσε από την εντατική»

  02/05/2021 11:16
«O Άγιος Δημήτριος με έσωσε από την εντατική»

«O Άγιος Δημήτριος με έσωσε από την εντατική»

  02/05/2021 11:16

Αποκαλύψεις από τη Ρίκα Διαλυνά για την νοσηλεία στο νοσοκομείο - Τι ήθελε να κρύψει από τους δημοσιογράφους;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για την περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν με την υγεία της, μίλησε η Ρίκα Διαλυνά η οποία παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη.

«Ναι, έκανα και τις δυο δόσεις του εμβολίου στην Κρήτη και αισθάνομαι μια χαρά. Παρότι φοβάμαι πάρα πολύ τις ενέσεις, δεν κατάλαβα τίποτα», αναφέρει.

Ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες λόγω κάποιας περιπέτειας με την υγεία σας;

'Οταν γυρίζαμε την σειρά «Η ώρα η καλή» αρρώστησα εντελώς ξαφνικά. Πήγα στο νοσοκομείο και για τέσσερις μέρες οι γιατροί δεν έβρισκαν τι συμβαίνει. Τελικά είχα πάθει ειλεό και ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω. Ο άντρας μου φώναξε έναν μεγάλο χειρουργό, ο οποίος είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ αμέσως. Ήμουν διασωληνωμένη στην αυτό και τώρα με τον κορωνοϊό μπορώ να κατάλαβω τι περνούν οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι και παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Έμεινα στο νοσοκομείο για έναν μήνα, αλλά επέζησα. Επειδή δεν ήθελα να μαθευτεί ότι είμαι άρρωστη, έλεγαν στους δημοσιογράφους που έπαιρναν στο νοσοκομείο ότι πρόκειται για συνωνυμία. Για 8 επεισόδια δεν παρουσιάστηκα στη σειρά.

Τι σκέψεις κάνατε εκείνες ης στιγμές στην εντατική;

Ήμουν τρομοκρατημένη δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Σώθηκα από θαύμα, χάρη

στους δύο Άγιους που έχω προστάτες. Τον Άγιο Δημήτριο και την Αγία Ειρήνη. Τέσσερις μέρες πριν μου συμβεί αυτό, είχα δει ένα όνειρο που μου έδινε κουράγιο. Για την ακρίβεια είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος είχε πεθάνει και έτρεχα στο νεκροταφείο να προλάβω την κηδεία. Μόλις έφτασα εκεί είδα κάποιες σιδερένιες μαύρες πόρτες να κλείνουν. Είπα «σας παρακαλώ, αφήστε με να μπω. Θάβεται ένας φίλος μου δεν μπορώ να τον αφήσω». Και δεν με άφησαν.

3891860656586452 rika-scaled

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας