Η Γαλάτεια αποκάλυψε πότε θα γεννηθεί το 2ο παιδί τους με τον Γιώργο Παπαδόπουλο

 

 

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Γαλάτειας Βασιλειάδη, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Παπαδόπουλος - Οι  Αμερικανιές που θα κάνουν και το φύλο του παιδιού!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως η επί πέντε χρόνια σύντροφός του περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους αφού ήδη έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Άγγελο που σήμερα είναι τριών ετών. 

 

Οι δυο τους έχουν δηλώσει πως δεν γνωρίζουν ακόμα το φύλο του μωρού καθώς ο γιατρός τους το αποκάλυψε μόνο στις νονές του μωρού και θα το μάθουν σε ένα ξεχωριστό πάρτι που εκείνες θα ετοιμάσουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ωστόσο, η όμορφη Γαλάτεια που δεν κρύβει τη χαρά της για το δεύτερο μωράκι που θα έρθει, πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να κάνει ένα Q&Α προκειμένου να απαντήσει και σε μερικές απορίες των διαδικτυακών της φίλων. Μια από αυτές είχε να κάνει και με το πότε θα γεννηθεί το μωράκι της.  

 

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη στην 16η εβδομάδα κύησης και περιμένουν το παιδάκι τους να γεννηθεί λίγο μετά το καλοκαίρι.

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πρισφατα φιλοξενήθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για το νέο τραγούδι του αλλά και για την όμορφη οικογένειά του, που σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει αφού θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του.

Η συζήτηση πήγε στο δεύτερο μωρό του τραγουδιστή και της συζύγου του Γαλάτειας και ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως δεν ξέρουν το φύλο του μωρού.

«Το φύλο του μωρού, το είπε ο γυναικολόγος μας στις νονές του μωρού! Αμερικανιές! Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω.

Και στις δυο εγκυμοσύνες εγώ κατάλαβα ότι είναι έγκυος. Και στο γιο μας τον Άγγελο και τώρα. Την πρώτη φορά γύρισε από το Λονδίνο που είχε πάει να δει μια φίλη της. Της λέω αγάπη μου είσαι έγκυος. Δεν με πίστεψε, έκανε το τεστ και ήταν. Και στη δεύτερη εγκυμοσύνη έγινε κάτι παρόμοιο. Παπαδόπουλος δυο στα δυο» είπε γελώντας ο τραγουδιστής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»