«Ήταν υπέροχα, οι άνθρωποι εδώ κυκλοφορούν κανονικά. Είναι όλοι χαρούμενοι!»

 

 

 

 
H Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης έκαναν στο Ισραήλ την πρώτη covid free συναυλία και η συγκίνησή τους ήταν μεγάλη. Όσα είπε ο Κώστας Καραφώτης για την πρώτη covid free συναυλία στο Ισραήλ
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ζωή αρχίζει να παίρνει τη παλιά μορφή της στο Ισραήλ, χωρίς φόβο και μάσκες και όλοι κυκλοφορούν ελεύθερα.. Η Παόλα και ο Κώστας Καραφώτης έδωσαν χθες την πρώτη covid free συναυλία παγκοσμίως, από όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού.   

Ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας τηλεφωνικά στο «Live News», δεν έκρυψε τη χαρά του που τραγούδησε μετά από καιρό ζωντανά μπροστά σε κόσμο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη Covid free συναυλία παγκοσμίως έγινε στο Ισραήλ με Πάολα και Καραφώτη!Τραγούδησαν στο Τελ Αβίβ χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας

 

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη» είπε ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστηκα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Κώστας Καραφώτης, μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. «Σα να μη το πιστεύομε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι».

 

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε και στην εκπομπή του Alpha για τις εντυπώσεις του και το πώς κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ.

«Πραγματοποιήσαμε την πρώτη παγκόσμια συναυλία Covid-free σε ένα υπέροχο αμφιθέατρο εδώ στο Τελ Αβίβ.

Αισθανόμαστε ακόμη πιο υπέροχα. Φυσικά και δεν φορούσαν μάσκα, ήταν άνθρωποι που τους διασκεδάσαμε, τους αρέσει πάρα πολύ η ελληνική μουσική.

Αγαπάνε πολύ το ελληνικό τραγούδι και μας αγαπάνε πολύ γενικότερα ως λαό. Τουλάχιστον μουσικά είμαστε σαν χώρες, αδέρφια.

Μας ζητήθηκε μοριακό τεστ και 48 ώρες πριν πετάξουμε και αμέσως μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανα κι άλλο μοριακό τεστ, πριν επιστρέψω στην Ελλάδα.

Κάναμε τρια μοριακά τεστ σε τέσσερις μέρες. Έχουμε πάρει ειδική άδεια συγκεκριμένα για αυτή τη συναυλία.

Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να κλαμπάρουμε το βράδυ, είμαστε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, δεν μπορούμε να βγαίνουμε πολύ έξω» τόνισε ο Κώστας Καραφώτης στην εκπομπή του Alpha.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους