Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δικαιώθηκε ο Σκιαδαρέσης για το ροζ βίντεο με νεαρές γυναίκες και ναρκωτικά

  23/04/2021 11:11
Δικαιώθηκε ο Σκιαδαρέσης για το ροζ βίντεο με νεαρές γυναίκες και ναρκωτικά

Δικαιώθηκε ο Σκιαδαρέσης για το ροζ βίντεο με νεαρές γυναίκες και ναρκωτικά

  23/04/2021 11:11

Η δικαίωση για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ήρθε 3.5 χρόνια μετά την κυκλοφορία των ψευδών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει συμμετάσχει σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με νεαρές γυναίκες και ναρκωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Τότε είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος γύρω από το όνομα του ηθοποιού κάτι που όπως αποδείχθηκε όμως δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως αποδείχθηκε οι εικόνες που κυκλοφόρησαν ήταν από την συμμετοχή του ηθοποιού σε μια σειρά δέκα επεισοδίων που προβλήθηκε στο Netflix. Mάλιστα η σειρά «Suburra», όπως είναι ο τίτλος της,  βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015 με το σενάριο να περιγράφει διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, το Βατικανό και τον πολιτικό κόσμο.

Τότε ο ηθοποιός αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που είχε κυκλοφορήσει τα αναληθή δημοσιεύματα και σήμερα 3.5 χρόνια μετά ήρθε η δικαίωση. Μάλιστα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το εξώφυλλο της ίδιας εφημερίδας που κυκλοφόρησε σήμερα και αποκαθιστά την αλήθεια και έγραψε: 

«Μετά από 3,5 περίπου χρόνια ήρθε και η ώρα της δικαίωσης! Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου και όσους με οποιονδήποτε τρόπο μου συμπαραστάθηκαν! Και ευτυχώς ηταν πολλοί!»

3884080635584320 φχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας