Η μυστική συνάντηση William & Harry και η επικοινωνία της Βασίλισσας με Meghan & Archie

 

 

 

Η τηλεφωνική επικοινωνία της Βασίλισσας Ελισάβετ με την «αντάρτισσα των βρετανικών ανακτόρων» - Γιατί η βασίλισσα κάλεσε στη κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου την φημολογούμενη ερωμένη του; Η κατάξανθη κληρονόμος αυτού που λάτρευε ο Φίλιππος!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο Χάρι συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με τη γιαγιά του μετά την κηδεία του παππού του, του δούκα του Εδιμβούργου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βασίλισσα Ελισάβετ είχε η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος της Άρτσι πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι γιόρτασε τα 95α γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ, χωρίς τον Φίλιππο

 

 

Όπως αναφέρει το περιοδικό «People», επικαλούμενo βασιλική πηγή, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και ο δίχρονος γιος της μίλησαν στο τηλέφωνο με τη μονάρχη πριν την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

Η «αντάρτισσα των βρετανικών ανακτόρων» ήξερε ότι το ταξίδι στη Βρετανία θα ήταν δύσκολο για τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Aπό την ώρα που βρέθηκε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, Μέγκαν και Χάρι είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία.

Από χθες ο δούκας του Σάσεξ επέστρεψε στη βάση του, την Καλιφόρνιατων ΗΠΑ, απουσιάζοντας από τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» επικαλούμενο φίλο της βασιλικής οικογένειας αναφέρει ότι κατά την παραμονή του στη Βρετανία, ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε «τουλάχιστον δύο φορές» με τη γιαγιά του και είχε συνομιλίες με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου το περασμένο Σάββατο.

Ο Όμιντ Σκόμπι ανέφερε ότι ο Δούκας του Σάσεξ συναντήθηκε με την Αυτού Μεγαλειότητα αφού μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί στην κηδεία του παππού του.

Ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ ύστερα από τη συνέντευξη- βόμβα που παραχώρησε το ζεύγος Σάσεξ στην Αφροαμερικανή τηλεπαρουσιάστρια Όπρα. «Η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφει για τη γιαγιά του θα είναι πάντα ακλόνητα συναισθήματα», υποστηρίζει ο Όμιντ Σκόμπι στον ιστότοπο «Bazaar.com»

 

Μυστική συνάντηση για δύο ώρες είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με τους γιούς του, Γουίλιαμ και Χάρι, μετά την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φίλιππου.

Όπως αναφέρει η «Sun» και άλλα βρετανικά ΜΜΕ, η συνάντηση έγινε πρόσωπο με πρόσωπο στο κάστρο του Windsor το Σαββατοκύριακο. Μια βασιλική πηγή είπε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πατέρας του Κάρολος συναντήθηκαν με τον Χάρι, για να βεβαιωθούν ότι όλοι κατανοούν πλήρως ο ένας τον άλλο. 

 

«Προφανώς μετά τη συνέντευξη στην Oprah, πρέπει να ξαναχτιστεί η εμπιστοσύνη», δήλωσε η ίδια πηγή στην «Mail Online», προσθέτοντας πως «ο Κάρολος, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι άρπαξαν την ευκαιρία για να μιλήσουν και να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο μετά από πολλούς μήνες, ώστε να μην μπορεί να παρερμηνευτεί κάτι στο μέλλον.»

Μια πηγή ανέφερε ότι «Eίναι ακόμη νωρίς, αλλά αυτό είναι ακριβώς το πρώτο βήμα που θα ήθελε και ο Φίλιππος. Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε πίσω από κλειστές πόρτες αλλά δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι το Megxit και η συνέντευξη στην Oprah δεν συζητήθηκαν.»

Σύμφωνα με μια άλλη βασιλική πηγή, οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν έγιναν «μικρά βήματα» προς τη συμφιλίωση μετά τη συνέντευξη του Χάρι και του Μέγκαν, «Υπάρχει πολύς πόνος και στις δύο πλευρές, οπότε αυτή η συμφιλίωση θα πραγματοποιηθεί με μικρά βήματα», δήλωσε η πηγή στην «Mail Online».

«Πρώτον, πρέπει να αποφασίσουν για ορισμένους βασικούς κανόνες ως προς τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν τις επιχειρήσεις τους, με τρόπο που να κάνει όλα τα μέρη να αισθάνονται ασφαλή και προστατευμένα».

 

Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ έχουν λάβει την πλήρη υποστήριξή τους από τη Βασίλισσα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον Χάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η πηγή εξήγησε: «Η βασίλισσα έχει καταστήσει σαφές στους ανώτερους συμβούλους ότι είναι ενωμένη με τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ και ήταν απογοητευμένη από τις πτυχές της συνέντευξης του Χάρι και της Μέγκαν.»

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πρέπει να γνωρίζει ότι τυχόν μελλοντικές συνομιλίες με τον αδερφό του, θα παραμείνουν ιδιωτικές.

 

Στήριξη στην Ελισάβετ

Παράλληλα, η βασιλική οικογένεια συσπειρώνεται πίσω από τη βασίλισσα, για να τη στηρίξει τώρα που έχει χάσει τη «δύναμη και το στήριγμα της».

Σύμφωνα με την «Mirror» η οικογένεια συμφώνησε ένα κυλιόμενο σύστημα για να εξασφαλίσει ότι η Βασίλισσα θα έχει υποστήριξη πριν από τα 95α γενέθλιά της αυτήν την εβδομάδα. Τα ενδιαφερόμενα μέλη της οικογένειας με τη σειρά θα την επισκέπτονται και θα πηγαίνουν μαζί για περιπάτους στο Windsor με τα νέα της κουτάβια.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την Κυριακή η Ελισάβετ εντοπίστηκε για πρώτη φορά μετά την κηδεία του συζύγου της. Φάνηκε να αφήνει το Κάστρο του Windsor οδηγώντας μιας πράσινη Jaguar. Φορούσε μαντίλα και θεωρείται ότι πήρε τα σκυλιά της για μια βόλτα στους κοντινούς κήπους Frogmore, σύμφωνα με την «Sun».

 

Ποια είναι η κατάξανθη 17χρονη royal που θα κληρονομήσει αυτό που λάτρευε ο Φίλιππος;

Ο συγκινητικός δεσμός παππού και εγγονής και το κοινό πάθος της 17χρονης Λαίδης Λουίζ με τον παππού της πρίγκιπα Φίλιππο. Συντετριμμένη στην κηδεία του.

Η Λαίδη Λουίζ Oυίνσδορ είναι το μεγαλύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του Πρίγκιπα Εδουάρδου, Κόμη του Oυέσσεξ και της Σοφίας, Κόμισσας του Ουέσσεξ ο ρόλος της οποίας αναβαθμίστηκε μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από το παλάτι.

Ειναι 13η στην σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρονο και ήταν η νεαρή που είδαμε πολύ συγκινημένη μετά τον θάνατο του Φίλιππου, καθώς είχε ιδιαίτερη σχέση με τον παππού της.

Ο συγκινητικός δεσμός μεταξύ παππού και εγγονής

Εκτός από τον συγγενικό δεσμό ανάμεσά τους ως παππούς και εγγονή, η Λαίδη Λουίζ είχε ακόμα ένα λόγο για να τον αγαπάει, καθώς οι δυο τους μοιράζονταν το ίδιο πάθος για την οδήγηση άμαξας με πόνυ.

Ως, γνωστόν, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι διάσημη για την αγάπη της για τα άλογα - από το μακροχρόνιο πάθος της Βασίλισσας Ελισάβετ, μέχρι την καριέρα της Πριγκίπισσας Άννας και της κόρης της Ζάρα Τίνταλ ως Ολυμπιακοί ιππείς.

 

Και πρόσφατα μάθαμε ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ αγαπάει τα άλογα όπως η προγιαγιά της.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, είναι το γεγονός ότι η νεότερη εγγονή του αείμνηστου Δούκα του Εδιμβούργου, η Λαίδη Λουίζ, είναι αυτή που θα κληρονομήσει κάτι που είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για τον Φίλιππο, την αγαπημένη του άμαξα και τα δύο πόνυ οδήγησης.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύμετα, η 17χρονη royal ασχολείται με τον ιππικό αθλητισμό και οδηγεί άμαξα, όπως και ο παππούς της. Η ίδια έχει λάβει και σε αγώνες, και είναι πολύ ικανή σε αυτό.

 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος πέθανε στις 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών, ήταν ο ιδιοκτήτης μιας τετράτροχης άμαξας την οποία έσερναν τα δύο πόνυ του, μάλιστα το αγαπημένο του μέσο μεταφοράς πήρε μέρος και στην πομπή της κηδείας του.

Ο Δούκας άρχισε να χρησιμοποιεί την άμαξα σε ηλικία 91 ετών και ήταν ένα χόμπι που λάτρευε, αφού συχνά πήγαινε βόλτα με αυτή τα δισέγγονά του πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η άμαξα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του ίδιου του Φίλιππου - ο οποίος σχεδίασε και το Land Rover που μετέφερε τη σορό του - από αλουμίνιο και ατσάλι, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τον Ιππικό Αθλητισμό.

Με αυτήν έκανε βόλτες στο Γουίνσδορ και σε άλλα βασιλικά κτήματα.

 

Σε μια γλυκιά προσωπική πινελιά κατά τη διάρκεια της κηδείας του Δούκα, τα πόνυ και η άμαξά του έκαναν εμφανίστηκαν στο σημείο όπου έγινε η νεκρική πομπή, ως φόρος τιμής του πρίγκιπα Φίλιππου που τόσο την αγαπούσε.

Στο κάθισμά του ήταν τοποθετημένο το καπέλο του πρίγκιπα Φίλιππου, τα γάντια του και το ειδικό κόκκινο δοχείο του - που χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει κύβους ζάχαρης για τα πόνι.

 

Η φημολογούμενη ερωμένη του πρίγκιπα: Γιατί η βασίλισσα την κάλεσε στη κηδεία του Φίλιππου

Εκτός από την κομψότατη Κέιτ Μίντλετον που έκανε μια επιβλητική εμφάνιση στη βασιλική κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, μια από τις παρουσίες που έκαναν εντύπωση και συζητήθηκαν πολύ ήταν αυτή της 67χρονης Πένι Κάτσμπουλ, η οποία είχε στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Για πολλά χρόνια, το όνομά της δεν έλειπε από καμία ιδιωτική βασιλική εκδήλωση του παλατιού. 

 

Το διαζύγιο και η παρηγοριά από τον πρίγκιπα Φίλιππο

Στα 67 της, η κόμισσα Πηνελόπη "Πένι" Κάτσμπουλ, γνωστή στο παρελθόν ως λαίδη Ρόμσεϊ και αργότερα ως λαίδη Μπράμπουρν, ήταν ανάμεσα στους 30 καλεσμένους που παρακολούθησαν την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η γνωριμία της με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έγινε σε έναν αγώνα πόλο, όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και σε σχέση με τον λόρδο Ρόμσεϊ, τον εγγονό του Ερλ Μαουντμπάτεν, Νόρτον Νάτσμπουλ.

Ο Νόρτον ήταν φίλος με τον πρίγκιπα Κάρολο αφού οι δυο τους ήταν συμμαθητές από το σχολείο. Το 2010, ο Νόρτον την εγκατέλειψε και μετακόμισε στις Μπαχάμες για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την 60χρονη λαίδη Νούταλ. Εκείνη έμεινε πίσω και ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν αυτός που την στήριξε περισσότερο.

Από τότε, η Πένι και ο Φίλιππος περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί. Συχνά ήταν καλεσμένη σε πάρτι που διοργάνωναν τα Σαββατοκύριακα στο απομονωμένο Wood Farm, στο κτήμα Σάντριγχαμ. Ωστόσο, δεν έμενε ποτέ όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εκεί.

Οι παπαράτσι είχαν φωτογραφήσει πολλές φορές την ίδια και τον Φίλιππο στις βόλτες του με την αγαπημενη του άμαξα και η σχέση τους είχε γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης στα ταμπλόιντ.

 

Dukegate: Η διαρροή της συνομιλίας τους

Αρκετά χρόνια νωρίτερα είχε διαρρεύσει μια συνομιλία ανάμεσα στην Πένι και τον πρίγκιπα Φίλιππο μέσω ηλεκτρονικής υποκλοπής.

Σε αυτή οι δυο τους συζητούσαν με οικειότητα για διάφορα ιδιωτικά ζητήματα της βασιλικής οικογένειας, από το διαζύγιο του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνα, μέχρι την Καμίλα. Συζήτησαν ακόμη και την επέμβαση ισχίου της βασιλομήτορος.

Οι πλήρεις λεπτομέρειες εκείνης της βραδινής τηλεφωνικής κλήσης δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

Αυτή η μαγνητοσκοπημένη συνομιλία του δούκα του Εδιμβούργου και της Πένι ονομάστηκε Dukegate, προκαλώντας την οργή του πρίγκιπα Φίλιππου.

 

Γιατί την κάλεσε στον γάμο η βασίλισσα Ελισάβετ

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, φέρεται να ήταν πολύ χαλαρή με το θέμα του Φίλιππου και της Πένι.

Πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια είχε περιγράψει ότι: «Η βασίλισσα σήκωνε τους ώμους της και έλεγε: «Του Φίλιππου του αρέσει να την έχει κοντά του». Ο Φίλιππος από την άλλη, «δεν πίστευε ότι είχε κάνει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να αισθάνεται ένοχος και δεν έδινε καμία απολύτως σημασία στο τι πιστεύει ο κόσμος».

Κάπως έτσι λοιπόν θα σκέφτηκε η βασίλισσα, εξάλλου ο ίδιος ο Φίλιππος θα την ήθελε εκεί αυτή την ημέρα, οπότε η σύζυγός του δεν θέλησε να πάει κόντρα στις επιθυμίες του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;