Έτσι γιόρτασε τα 95α γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ, χωρίς τον Φίλιππο

 

 

 

Γενέθλια είχε χτες η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έγινε 95 ετών και έστειλε ένα μήνυμα θλίψης μέσω των social media.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του με ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram και μεταξύ άλλων τόνισε πως η οικογένειά της περνά περίοδο μεγάλης θλίψης λόγω του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου.  

 

Διαβάστε το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ:

«Έλαβα επί τη ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα πολλά μηνύματα με ευχές γεγονός που εκτιμώ αφάνταστα. Την ώρα που ως οικογένεια περνάμε περίοδο μεγάλης θλίψης, είναι παρηγοριά για εμάς να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα στον σύζυγό μου τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία όπως και σε όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Συγκινηθήκαμε βαθιά και αυτό μας θυμίζει πόσο μεγάλη επιρροή είχε ασκήσει ο Φίλιππος σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του την ζωή»

 

Η ανακοίνωση από το Mπάκιγχαμ

Το πρωί της Τετάρτης, το παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα στα social media της βασιλικής οικογένειας, με αφορμή τα γενέθλια της βασίλισσας:

Σήμερα είναι τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας.

Η Βασίλισσα γεννήθηκε στις 2.40 π.μ. στις 21 Απριλίου 1926 στην οδό Bruton 17 στο Mayfair του Λονδίνου. Ήταν το πρώτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας της Υόρκης, που αργότερα έγινε Βασιλιάς Γεώργος ΣΤ και Βασίλισσα Ελισάβετ.

Φέτος, η Αυτού Μεγαλειότητα παραμένει στο Κάστρο του Γουίνσδορ, λόγω της περιόδου του βασιλικού πένθους μετά το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου.

Το μήνυμα συνοδεύεται από μία παλαιότερη φωτογραφία της βασίλισσας, αφού όπως ήταν γνωστό, λόγω πένθους δεν θα κυκλοφορήσει καινούργιο γενέθλιο προτρέτο της.

 

 

Αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά το θάνατο του συζύγου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών, μόλις δύο μήνες πριν από τα 100ά γενέθλιά του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μυστική συνάντηση William & Harry και η επικοινωνία της Βασίλισσας με Meghan & Archie! Γιατί η βασίλισσα κάλεσε στη κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου την φημολογούμενη ερωμένη του; Η κατάξανθη κληρονόμος αυτού που λάτρευε ο Φίλιππος!

 

Έτσι, η 95χρονη σήμερα βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε αυτή τη μέρα σαν μια συνηθισμένη μέρα, έχοντας στο πλευρό της το πιστό προσωπικό της και τα αγαπημένα της σκυλιά, τα οποία λατρεύει και της κρατούν καλή συντροφιά. 

 

Γιορτάζει δύο φορές τα γενέθλιά της

Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλιά της δύο φορές το χρόνο λόγω της παράδοσης που ξεκίνησε το 1748 ο Γεώργιος Β'. O λόγος που καθιερώθηκε αυτή η βασιλική παράδοση ήταν οι καιρικές συνθήκες. Την αρχή έκανε ο βασιλιάς Γεώργιος ο Β΄ το 1748, τα γενέθλιά του οποίου ήταν τον Νοέμβριο. Όμως για να μην ρισκάρουν με τον καιρό και να μην αρρωστήσει κάποιος από τους υπηκόους του, μετέφεραν την παρέλαση για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, δηλαδή τον Ιούνιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν