«Έχω ακούσει πολλά που δεν έδιωξα τον ηθοποιό και δεν πήρα θέση»

 

Στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Βάσια Παναγοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και στο βίαιο περιστατικό που είχε καταγγείλει το 2018 η Σοφία Παυλίδου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

«Ο εγκλεισμός μας έκανε καλό και ορισμένοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα φαντάσματα που είχαν κλειδωμένα στην ντουλάπα και όλα αυτά έβγαλαν όλη αυτή την ιστορία με τις καταγγελίες, οι οποίες έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό. Το επισφαλές αυτό εργασιακό περιβάλλον έφερε πολλά κλειστά στόματα και πολλές ενοχές. Κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα της κρεβατοκάμαράς του ή του καμαρινιού. Όσον αφορά στα κουτσομπολιά και τις φήμες αυτές υπάρχουν σε κάθε εργασιακό χώρο. Είναι αυτά ικανά να κάνουν έναν σοβαρό άνθρωπο να πάει να κάνει καταγγελία σε κάποιο αρμόδιο όργανο; Είτε είναι συνδικαλιστικό είτε δικαιοσύνη; Γιατί αλλιώς τι να κάνεις να χειροδικήσεις εσύ; Αυτά είναι κουτσομπολιά. Κανονικά δεν δίνουμε σημασία στα κουτσομπολιά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάσια Παναγοπούλου.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Έχω ακούσει φρικτά πράγματα αυτόν τον καιρό για τους ανθρώπους του θεάτρου, ότι αφού ήξερες και δεν μίλησες είσαι συνένοχος. Τι λες; Δεν μπορεί ο καθένας μας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Αυτό το έχω ακούσει από ανθρώπους απλούς. Με προβληματίζει πολύ. Σαφώς είμαστε όλοι δίπλα σε όποιον έχει το θάρρος. Έχω ακούσει πολλά για το περιστατικό, ότι δεν πήρα θέση κι έπρεπε να διώξω αμέσως τον ηθοποιό. Εγώ προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα σοβαρά και δίκαια.

Το περιστατικό μου ειπώθηκε τηλεφωνικά, ρώτησα τους υπεύθυνους στο θέατρο γιατί απουσίαζα τι συνέβη και κανείς δεν μπορούσε να μου εξηγήσει. Υπήρξε μία μεγάλη ένταση. Όταν κατέληξαν να έχουν και οι δύο δικηγόρους κατάφερα κι έκανα μία συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να λήξει το θέμα. Όταν χρειάστηκε πήρα την απόφαση και η παράσταση σταμάτησε. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη νομική οδό. Δεν πήρα το μέρος κανενός, ούτε της κοπέλας γιατί δεν είμαι ντετέκτιβ».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»