Ο Γιώργος Κατσαρός και η απώλεια της συζύγου του μετά από 50 χρόνια κοινής ζωής

 

Γιατί τσακώθηκε με τον Πάριο και το μεγάλο απωθημένο - Η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο Γιώργος είναι πονηρός»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του σαξόφωνου και συνθέτης εξομολογήθηκε ποιος ανακάλυψε το ταλέντο του και θυμήθηκε κορυφαίες στιγμές από τις συνεργασίες του με τους θρύλους του ελληνικού τραγουδιού. Επίσης, αφηγήθηκε ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο σπουδαίος συνθέτης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκε με τον Γιάννη Πάριο, για τις μεγάλες συνεργασίες που έχει κάνει και το απωθημένο που έχει.

«Έχω γράψει πολλά τραγούδια για τον Πειραιά παρότι δεν είμαι Ολυμπιακός», είπε και εξήγησε ότι είχε συστήσει τον Γιάννη Πάριο στον Μίνω Μάτσα και δεν του έκανε δίσκο παρότι τον άκουσε στο σπίτι του Γιώργου Κατσαρού να τραγουδάει αλλά τον φώναξε στο στούντιο για τον ύμνο του Ολυμπιακού. «Ήταν η μόνη φορά που τσακωθήκαμε» είπε ο Γιώργος Κατσαρός που βεβαίως μετά χάρισε στο Γιάννη Πάριο μεγάλα τραγούδια.

«Έχω βάλει το χεράκι μου να γίνει τραγουδιστής ο Βοσκόπουλος» είπε ακόμη με τον οποίο ήταν μαζί φαντάροι όπως και με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο συνθέτης αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός Μίμης Φωτόπουλος του άφησε στίχους για πολλά τραγούδια που προορίζονται για τον Μανώλη Μητσιά.

Το τραγούδι που έχει ζηλέψει είναι τα «Ήσυχα βράδια» του Λάκη Παπαδόπουλου. Το απωθημένο του όμως είναι η Χαρούλα Αλεξίου με την οποία δεν κατάφερε να συνεργαστεί μέχρι σήμερα.

Ποιο είναι το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας του «Ο Γιώργος είναι πονηρός»; Λίγοι γνωρίζουν την ιστορία πίσω από το αγαπημένο τραγούδι  ήταν η σύζυγός του.

«Ο Πυθαγόρας έκανε ένα καλαμπούρι πάντα με τη γυναίκα μου, την έπαιρνε τηλέφωνο και της έλεγε "κύρα Γιώργαινα ο Γιώργος σου που είναι;". Μετά έλεγε "που πάει;", "Έφυγε έβαλε το σκούφο του;"... Αυτές οι τέσσερις λέξεις έβαλαν κάτω τον Πυθαγόρα να κάνει τραγούδι, Με παίρνει και μου λέει "άκουσε το τραγούδι" και σε πέντε λεπτά του έφτιαξα τη μουσική, το ρεφρέν. Αυτή ήταν η αλήθεια και έχει τραγουδηθεί από πολλούς ξένους ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Βίκυ Λέανδρος όπου τραγουδήθηκε στα γερμανικά ως Φράου Πέτερμαν. Στη Γερμανία η κυρα Γιώργαινα είναι η Φράου Πέτερμαν, δηλαδή η γυναίκα του Πέτρου και όταν πήγα στη Γερμανία ο δήμαρχος με υποδέχτηκε ως τον συνθέτη του Φράου Πέτερμαν» είπε ο Γιώργος Κατσαρός.

Προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της συζύγου του, ενώ αποκάλυψε ότι όταν πέθανε έφυγε από το σπίτι για δέκα περίπου μήνες.

«Η γυναίκα μου ήταν πολύ σωστή οικογενειάρχης, σωστή μητέρα, εκείνη μεγάλωσε τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο. Πενήντα χρόνια ήμασταν μαζί. Ήμουν ήσυχος ότι μεγαλώνει σωστά τα παιδιά. Πολύ όμορφη γυναίκα… Γνωριστήκαμε όταν ήταν 16 χρονών, στα 17,5 παντρευτήκαμε. Ήταν χορεύτρια. Ήμουν διευθυντής ορχήστρας τότε και την είδα και την ερωτεύτηκα.

Ήταν χορεύτρια με τη Νάντια Φοντάνα και τη Βέρα Κρούσκα. Ήταν αδελφική φίλη της Έρρικας και της Μαργαρίτας Μπρόγιερ.

Ζήσαμε μαζί ακριβώς 50 χρόνια. Ήταν πολύ άσχημη στιγμή όταν πέθανε. Έφυγα από το σπίτι και έμενα 10 μήνες σε ξενοδοχείο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο σπίτι. Η συντροφιά είναι μεγάλη υπόθεση, όταν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχει μεγαλώσει τα παιδιά σου και ξέρεις πόσο έχει κουραστεί και αγωνιστεί, όταν φεύγει από τη ζωή είναι ίδια απώλεια, είναι δυσαναπλήρωτο κενό…»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά