Ο Harry επιστρέφει στη Βρετανία για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

 

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φιλίππου στρέφει τα βλέμματα όλων πάνω στη βασιλική οικογένεια, και ειδικά σε δύο μέλη που έχουν συζητηθεί τελευταία ουκ ολίγο. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, οι οποίοι πίκραναν αρκετά τη Φίρμα, όπως οι ίδιοι αποκάλεσαν την οικογένεια και τους μηχανισμούς της, με τη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey αλλά και γενικότερα με τις επιλογές τους τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής: Θα επιστρέψουν και οι δύο τώρα στη Βρετανία; Ή μήπως η εγκυμοσύνη της Μεγκαν θα τη γλιτώσει από τη δύσκολη συνάντηση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρι θα γυρίσει άμεσα στην πατρίδα του για να παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του.  Αυτό θα είναι το πρώτο του ταξίδι στη Βρετανία μετά την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Η Daily Mail σε ρεπορτάζ της αναφέρει κατηγορηματικά ότι η Μέγκαν δεν θα τον συνοδεύσει ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε. Η Μαρκλ γεννάει το δεύτερο παιδί της στις αρχές του καλοκαιριού, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι έχει μία πολύ καλή δικαιολογία για να αποφύγει το μεγάλο ταξίδι. Από την άλλη θα χάσει μία πολύ καλή ευκαιρία για να ζεστάνει το κλίμα με την οικογένεια του συζύγου της... σε περίπτωση που θα ήθελε κάτι τέτοιο.

Η New York Post μεταδίδει ότι το ζευγάρι περιμένει οδηγίες από τον γιατρό της Μέγκαν για το αν θα μπορέσει εκείνη να ταξιδέψει στη Βρετανία, την ώρα που η Mail αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

Χθες πάντως το ζευγάρι επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Φίλιππο με ένα λιτό μήνυμα. Σε ανάρτησή τους στον λογαριασμό Δούκας και Δούκισσα του Σάσσεξ, Χάρι και Μέγκαν, αναφέρουν «αναπαύσου εν ειρήνη Αυτού Υψηλότητα Δούκα του Εδιμβούργου».

Δύο μήνες προτού γίνει 100 ετών, ο Δούκας του Εδιμβούργου έσβησε "γαλήνια" στον πύργο του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο, χθες Παρασκευή το πρωί. Η βασίλισσα εξέφρασε τη "βαθειά της θλίψη" που έχασε αυτόν που ήταν ο σύζυγός της για περισσότερο από 70 χρόνια και αποτελούσε με τον ισχυρό του χαρακτήρα μια οικία προσωπικότητα για γενιές πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου και περίπου 15 χωρών των οποίων η Ελισάβετ είναι αρχηγός κράτους.

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»