«Οι ομοφυλόφιλοι έχουμε δικαίωμα στα παιδιά, από πού κι ως πού έχεις γνώμη εσύ;»

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος στο «Tik Talk» και του Αντώνη Σρόιτερ. Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας σε μια εξομολόγηση ψυχής μίλησε για τον εαυτό του και τις επιλογές του, αλλά και την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Ο γιος του, Γιώργος και η συζήτηση για το μεγάλο ζήτημα της τεκνοθεσίας ήταν ακόμη ένα κεφάλαιο στο οποίο αναφέρθηκε. Tο δικαίωμα που διεκδικούν οι ομοφυλόφιλοι στο να μπορούν να αποκτούν παιδιά. Στην εκπομπή ωστόσο εμφανίστηκαν και  η Τζένη Μπότση, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαριέλλα Σαββίδου και ο Φωκάς Ευαγγελινός με τον ίδιο να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του με όσα άκουσε να λένε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

«Μου αρέσει η κουβέντα. Σαν ατμόσφαιρα μου λείπει περισσότερο το δημιουργικό κομμάτι της τηλεόρασης. Η ιδέα για αυτό που κάνω στο Youtube ήταν μια ιδέα για την τηλεόραση αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω μόνος μου. Δεν έγινε λόγω πανδημίας αλλά γιατί ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Μου αρέσει που έρχονται πιο χαλαρά» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την περίοδο που απέχει από την τηλεόραση και τις συνεντεύξεις που κάνει στο διαδικτυακό του κανάλι.

Στη συνέχεια μίλησε για το πως βιώνει ο ίδιος όλη αυτή την κατάσταση με την πανδημία και παραδέχτηκε ότι φοβάται καθώς έχει αρκετούς φίλους που νόσησαν και παρόλο που έχουν αναρρώσει τους έχει μείνει ένα «κουσουράκι» όπως το χαρακτήρισε.

Στην εκπομπή, μίλησαν και κάποιοι φίλοι του με την Τζένη Μπότση να δηλώνει:  «Είμαι περήφανη για τον τρόπο ζωής, της επιλογές του, τον τρόπο που ξέρει να αγαπά και να υπερασπίζεται τον κόσμο»

O Γιώργος Καπουτζίδης από την άλλη ανέφερε: «Eίναι πηγή έμπνευσης, πρότυπο, παράδειγμα, όχι μόνο για μένα για πολλούς ανθρώπους»

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Μαριέλλας Σαββίδου και του Φωκά Ευαγγελινού: «Είναι μια ζωή που μου θυμίζουν αυτοί οι άνθρωποι και αισθάνομαι πολύ όμορφα που την εχω ζήσει. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα πράγματα…” είπε φανερά συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά την προβολή του βίντεο και στη συνέχεια μίλησε για την επόμενη ημέρα μετά την πανδημία, «Η ζωή μας έχει αλλάξει, δε θα ξαναγίνει ποτέ ίδια… Θα αλλάξει πολύ η ζωή μας. Μια τέτοια πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω. Δεν είναι εύκολο. Θα θυμηθώ και τη δεκαετία του 80 που έσκασε το Αids… Είχαμε ζήσει και τότε πολύ μεγάλες απώλειες»

 

Πατρότητα

Στη συνέντευξή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πως διαχειρίζεται το γεγονός ότι ο γιος του πλέον αναγκάζεται λόγο πανδημίας να είναι όλη μέρα στο σπίτι εκφράζοντας τη διαφωνία του με το ότι τα παιδιά χάνουν σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

«Τα παιδιά πρέπει να βγαίνουν έξω και να έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά. Εγώ από τα παιδικά μου χρόνια με θυμάμαι να είμαι έξω και να παίζω δε θυμάμαι το διάβασμα, αυτά τα παιδιά θα θυμούνται το διάβασμα… Είναι αφύσικο το παιδί να ζει αυτό το πράγμα και πραγματικά δε ξέρω τι θα τους αφήσει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ευτυχώς αυτή την περίοδο βρίσκομαι κοντά και δε χρειάζεται να λείπω. Νομίζω θα έπρεπε να χαθεί μια χρονιά, να ζήσουν με τους φίλους τους, τη ζωή τους, να μην έρχονται σε κρίση με τους γονείς τους, οι γονείς δεν είναι εκπαιδευτικοί, δε μπορούν να διαχειριστούν κάποια πράγματα» είπε.

Όσο για το αν είναι δύσκολο να είναι κανείς γονιός ανέφερε:  «Δεν είναι δύσκολο, είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δε βρίσκω κάποια δυσκολία. Δε χρειάζεται να πας σε σχολείο. Δε ξέρω αν φταίει που το παιδί μου είναι μικρό, αν εγώ είμαι καλός γονιός ή αν το παιδί μου είναι πολύ εύκολο αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε χρειάζεται να μάθεις, μπορείς να παίρνεις συμβουλές αλλά δεν είναι δύσκολο, είναι απλό πράγμα» δήλωσε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως είναι ως μπαμπάς.

«Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς. Τηρώ τους κανόνες. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Έτσι πιστεύω. Τους κανόνες πρέπει να τους ακολουθώ πρώτα εγώ. Είμαι πειθαρχημένος. Στεναχωριέμαι πολλές φορές αν δω να αντιδρά και θυμώνω. Δε θέλω να θυμώνω. Συνεννοούμαστε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί… Με τρομάζει η εφηβεία. Πιστεύω όταν γίνεσαι γονιός κάνεις μια προβολή του εαυτού σου. Θυμάσαι αυτά που είχες κάνει εσύ… Θυμάμαι τη δική μου εφηβεία. Ήμουν μούγκα, κάτω το κεφάλι, μηδέν. Ήξερα ότι αυτό το σιωπηλό τους σπάει τα νεύρα. Ο Γιώργος είναι ερωτευμένος. Θέλανε να παντρευτούν, είχαν δώσει λόγους γάμου. Το κοριτσάκι αυτό τελικά του είπε ότι αγαπά άλλον. Είχαμε δράματα, μου είπε “πως θα το ξεπεράσω τόσα χρόνια που περάσαμε μαζί”. Είναι μόνο 7.5, κλάμα πολύ. Γέλαγα αλλά έκανα ότι κλαίω» είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο δικαίωμα που διεκδικούν οι ομοφυλόφιλοι στο να μπορούν να αποκτούν παιδιά λέγοντας: «Ποιο είναι το κακό πρότυπο οικογένειας. Τι, ότι το παιδί μπορεί να παρεκκλίνει; Θα πάθει κάτι; Εγώ βγήκα από ετεροφυλόφιλη οικογένεια. Δεν είμαστε πρότυπα, θέλουμε να ζούμε όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Εγώ δε θέλω να γίνω πρότυπο. Με το να δώσεις δικαιώματα σε μια μερίδα ανθρώπων τον κάνεις πρότυπο; ….Δε φοβάμαι καθόλου το μπουλινγκ που μπορεί να γίνει στο παιδί μου. Είμαι προετοιμασμένος για οποιοδήποτε μπούλινγκ. Και θα τσακωθεί και όλα. Δε μπορείς να το έχεις για πάντα προστατευμένο. Το αποφεύγεις νομίζω αυτό όταν το παιδί καταλαβαίνει ότι είσαι πάντα δίπλα του και μπορεί να σου ανοιχτεί».

 

Καταγγελίες

Από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει και το θέμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Ήξερα ιστορίες και προέτρεψα να τις πούνε γιατί δεν ήθελα γυναίκες να ζούνε μέσα στην μαυρίλα. Θέλω να αποκαλύπτονται τα πράγματα. Έπρεπε να γίνει. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά πρέπει να τιμωρούνται. Δεν μπορεί να μεγαλώνει ο άντρας και να θεωρεί την γυναίκα ευάλωτη. Για αυτό προέτρεψα την Τζένη Μπότση  να μιλήσει.» είπε και στη συνέχεια εξήγησε γιατί έκανε εκείνο το επίμαχο ποστ στο οποίο αναφερόταν στις ηθοποιούς και τη φίλη του Τζένη Μπότση που τις προέτρεπε να βγουν και να καταγγείλουν αυτό που είχαν βιώσει.

«Το έκανα γιατί έπρεπε να γίνει, έπρεπε να το κάνουν. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να τιμωρούνται…Πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Σταματάει με αυτόν τον αμήχανο τρόπο αλλά σταματάει. Η Τζένη είπε ότι μετανιώνει που δεν το είπε νωρίτερα γιατί άφησε να συμβεί το ίδιο και σε άλλες γυναίκες. Αν το είχε κάνει όμως νωρίτερα μπορεί να μην είχε σταματήσει αυτό» δήλωσε.

Για την περίπτωση που τον εξόργισε, όταν παρουσίαζε εκπομπές είπε: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος για αυτό γιατί 20 χρόνια έφτιαχνα ομάδες και δεν γύρισε ένας να μου πει ότι με τον Φώτη πέρασα άσχημα. Έχω ξεφύγει καμια δυο φορές υπερασπιζόμενος το δίκιο άλλου. Είχα καλεσμένη την Τσιτσιολίνα και την υποδέχομαι με κάθε σεβασμό. Την κάλεσα όχι για να μου δείξει αυτά που δείχνει στις ταινίες αλλά ήθελα να μου μιλήσει. Ήταν ένας υπάλληλος, ηχολήπτης που την ταλαιπωρούσε πάρα πολύ κι αυτή είχε θέμα με το μικρόφωνό της με την μετάφραση κι είχε εκνευριστεί. Αυτός ο άνθρωπος είπε άντε μωρή με την καραπ….α και δεν της έδωσε σημασία. Αυτός ο άνθρωπος έφυγε την ίδια στιγμή. Εξαφανίστηκε, τον έδιωξα. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ταλαιπωρούσε έναν άνθρωπο τόσο πολύ κι ότι υπήρχε αυτός ο σεξισμός απέναντί της κι έγινα έξαλλος. Αυτό είναι που μπορεί να χρησιμοποίησα την εξουσία.»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις παρελάσεις εκφράζοντας την άποψη πως αυτές θα πρέπει να σταματήσουν.

«Πρέπει να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις. Γίνονται καραγκιοζιλίκια τρελά. Τα παιδιά δεν έχουν λόγο να παρελαύνουν στρατιωτικά. Ο γιος μου δεν θα παρελάσει, δε θα τον αφήσω, δεν θέλω. Μπορεί ο κάθε δήμος να φτιάξει ένα μνημείο όπου οι καλύτεροι μαθητές θα πηγαίνουν να καταθέτουν στεφάνια, να βγει και ένας λόγος και τελείωσε» τόνισε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»