Η εξομολόγηση της Πένυς Αγοραστού για τον χαμό του αδερφού της που τη σημάδεψε

 

Η Πένυ Αγοραστού  μίλησε στο #The2NightShow για τον χαμό του αδεφφού της και την επαγγελματική της πορεία που πέρασε από διάφορα στάδια. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο #The2NightShow ήταν η Πένυ Αγοραστού. 

Η όμορφη ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε για τη ζωή της και αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου αδελφού της, σε ηλικία 16 ετών, που την σημάδεψε.

«Υπήρχε αδερφός αλλά τον έχασα πριν από 16 χρόνια. Έχω μείνει μόνη μου, έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ακόμα το αντιμετωπίζω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω. Έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός τόνισε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για μια μητέρα και πρόσθεσε πως άλλαξαν όλα, μετά τον θάνατο του αδελφού της και για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινε εκείνη ο γονιός των γονιών της.

Η ίδια έστειλα και το δικό της μήνυμα, λέγοντας πως πλέον εκτιμά την κάθε στιγμή και, μάλιστα, τόνισε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να πάει κόντρα στην ευτυχία της.

Ακόμη, μίλησε και για την επαγγελματική της πορεία, η οποία πέρασε από διάφορα στάδια, αφού εργάστηκε σαν δημοσιογράφος, αλλά και σαν αεροσυνοδός, πριν γίνει ηθοποιός.

«Δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολύ περίεργοι επιβάτες και εσύ πρέπει να είσαι στρατιώτης και πολύ διπλωματική. Θυμάμαι το ταξίδι που φοβήθηκα. Ήταν από Αθήνα Λονδίνο και είχε πολλές αναταράξεις. Εκεί που σερβίραμε κάνει ένα μπαπ και φεύγουν όλα, πετάγονται όλα στους επιβάτες, αρχίζουν να ουρλιάζουν, μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έπεσα κάτω, προσπαθούσα να είμαι από πίσω της να την κρατήσω, να κλαίει αλλά εντάξει» είπε και εξήγησε ότι οι αεροσυνοδοί εκπαιδεύονται σε εξομοιωτή πτήσης για να είναι προετοιμασμένες για όλα.

Η Πένυ Αγοραστού είναι ελεύθερη κι ωραία και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε να της κάνει πλάκα!

Η όμορφη ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν είδε τον γαμπρό που της είχε πάει στο πλατό ο παρουσιαστής.

Να θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Μπορεί να μην κάνω εύκολα σχέσεις, λόγω του ότι χάνω γρήγορα το ενδιαφέρον μου, αλλά είμαι άνθρωπος που αγαπά πολύ τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα.'Οταν μπαίνω σε μια σχέση, είμαι παραδοσιακή. Θέλω τον άντρα αρχηγό, κάτι που στις μέρες μας συμβαίνει δύσκολα. Ακριβώς επειδή είμαι πολύ αυθόρμητη, θέλω ο σύντροφός μου να μπορεί να με κουμαντάρει».

 

Η Πένυ Αγοραστού στο παιχνίδι «Ναι, με ακούτε;»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»